1. DESEMBER: JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

2 888

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 3. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

premien

I dag, torsdag 1. desember, legger jeg ut på en spennende reise rundt omkring i Skandinavia. Det er mørkt og kaldt og jeg må nok innrømme at en Sydentur kunne ha fristet. Jeg skal finne fram til åtte julekort som alle er laget av skandinaviske kortmakere. Kortene finner jeg på kortmakernes hjemsted i Sverige, Danmark og Norge – men hvor hjemstedet konkret er må du nok gjette deg til. Det høres kanskje ut som en umulig oppgave, men et tips skal du få – dersom du leser The Paper Crafting har du møtt på de alle tidligere. 

Det første stedet jeg skal til ligger ganske langt nord i Sverige. Om sommeren er byen en livlig plass med mange nordboere som bader og koser seg i idylliske Bottenviken. Om vinteren ligger byen mer stille og mørk og det var her jeg fant det aller første julekortet.

1-desember-sted

Torget i byen var full av folk denne første desemberdagen. Litt usikker på hva som kunne ha forårsaket et slikt oppbud nærmet jeg meg sakte folkemassen. Der midt mellom alle menneskene får jeg øye på et nydelig, nostalgisk julekort! 

1-desember-kort

Hvem tror du den første kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig allerede i dag får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig når du får litt flere hint i morgen får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 3. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


[ninja_form id=8]

2 kommentarer
 1. Ninni Edel Nordbø skriver

  Hei jeg tror det er Laila Gustafsson som er henne som er bak luke en og to

  Vet ikke om jeg får sendt meldingene…..
  mvh Ninni E. Nordbø

  1. Marit Pedersen skriver

   Hei Ninni
   Svaret ditt fra skjemaet er kommet inn.
   Takk for at du deltar. God helg!

   Marit

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA