Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

11.DESEMBER:JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

header

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 12. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

Her, på Stevns i Danmark, følger jeg ikke lukten, men lyden! Jeg har ikke verdens beste hørsel, men selv jeg kan ikke unngå å høre radioen som står på og spiller for full musikk. Jeg innrømmer at jeg er nysgjerrig på hva som foregår så jeg stiller meg på tærne og titter inn gjennom vinduet.

Der ser jeg et skjønt hobbyrom med mange hyller fulle av esker, mapper og kartong. På et litt rotete skrivebord får jeg øye på et nydelig par!

11-desember-gave

Jeg ser også invitasjoner, bordkort, flaskeskjulere, scrapbøker, gaveesker og eksplosjonskort. Det var ingen tvil om at her er det en meget kreativ dame som holder til. Jeg ser også en rekke babyklær i blått rundt omkring – denne damen skal nemlig bli bestemor til en liten gutt i midten av januar!

For å gjøre det litt enklere ber jeg også nå kortmakeren gi dere en utfordring: 

«Mit forslag til en udfordring er et skørt påfund til en værtindegave. Personligt har jeg syltet nissenumser. Numserne er syet af nylonstrømper og fyldt med uld. I glasset er der også kanelstænger, stjerneanis og nelliker. Held og lykke med dit projekt».

11-desember-utfordring

Hvem tror du den fjerde kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig i dag får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 12. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


Leave a Reply

Translate »
GUEST DESIGNER TEAM 2017 – UPDATE

Der er sket en lille ændring til vores nye GD Team....

MP_NORDSTJERNEN_LINDA_NORGE_KORT_2017
NORDSTJERNEN: LINDA FRA NORGE

Linda, eller Linola som mange kjenner henne som, startet med scrapping...

ART JOURNALING: FARVERIGT VINTER TEMA

Kender I det, når man bare mangler lidt farve i tilværelsen?...

ART JOURNALING: TIME FLIES

Time Flies, tiden suser af sted og timerne flyder sammen og...