13.DESEMBER:JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

0 798

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 15. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

premien

Torsdag 1. desember la jeg ut på en spennende reise rundt omkring i Skandinavia. Det er mørkt og kaldt og jeg må nok innrømme at en Sydentur kunne ha fristet. Jeg skal finne fram til åtte julekort som alle er laget av skandinaviske kortmakere. Kortene finner jeg på kortmakernes hjemsted i Sverige, Danmark og Norge – men hvor hjemstedet konkret er må du nok gjette deg til. Det høres kanskje ut som en umulig oppgave, men et tips skal du få – dersom du leser The Paper Crafting har du møtt på de alle tidligere. 

Jeg er glad for at ungene ikke vet hvor jeg skal nå som jeg setter kursen mot vest. Å dra til den byen jeg nå skal besøke uten dem hadde vært svært upopulært. Jeg stopper litt opp i Odense og smaker på julemarsipanen der før jeg drar enda lengre mot vest og stopper opp omtrent midt på Jylland.

13-desember-sted

Det er her jeg finner julekort nummer fem – et nydelig kort i vintagestil:

13-desember-kort

Hvem tror du den femte kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig allerede i dag får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig når du får litt flere hint i morgen får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 15. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


[ninja_form id=8]

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA