Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

14.DESEMBER:JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

header

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 15. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

Midt på den jyske hede, nærmere bestemt i Billund, finner jeg et lite og litt rotete, scrapperom. Men det sees godt at den som holder til her inne elsker dette rommet. Her er det litt av hvert å hvile øynene på. Kort, layouts, esker og altered art ligger rundt omkring og midt i det hele finner jeg en rekke nydelige kalendere som skal gis bort til jul:

14-desember-gave

Det meste av det jeg klarer å få øye på inne på scrapperommet er laget i Vintage/Shabby Chic-stil og her er det blant annet flere julekort og en flott flaskeskjuler. 

For å gjøre det litt enklere ber jeg kortmakeren gi dere en utfordring: 

«Jeg udfordrer læserne til at lave hjemmelavet julepynt med papirsrester og dies».

14-desember-utfordring

Hvem tror du den femte kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig i dag får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 15. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


Leave a Reply

Translate »
GUEST DESIGNER TEAM 2017 – UPDATE

Der er sket en lille ændring til vores nye GD Team....

MP_NORDSTJERNEN_LINDA_NORGE_KORT_2017
NORDSTJERNEN: LINDA FRA NORGE

Linda, eller Linola som mange kjenner henne som, startet med scrapping...

ART JOURNALING: FARVERIGT VINTER TEMA

Kender I det, når man bare mangler lidt farve i tilværelsen?...

ART JOURNALING: TIME FLIES

Time Flies, tiden suser af sted og timerne flyder sammen og...