18. SCRAPBOOK CONVENTION I DANMARK

0 909

Det var med stor spænding da 55 scrappere mødte op til den aller første Scrapbooking Convention i Danmark, i et lille forsamlingshus midt på Fyn i 2005. De kom fra hele landet og kendte kun hinanden fra et scrapbooking forum på internettet. Scrapbooking var stadig nyt og netop Scrapbooking Convention bød på en mulighed for at møde andre scrappere, få inspiration og lære nyt, dele erfaringer, se de nye varer og handle ved de tilmeldte butikker. Det blev en stor succes og starten på en fast tradition med afholdelse af 2 årlige Scrapbooking Conventions, midt i Danmark, i marts og oktober.

DSC_8226

Scrapbooking Convention er Danmarks største scrap-event  og afholdes nu for 18. gang den 8. – 9. marts 2014, i Lillebæltshallerne i Middelfart.

Scrapbooking Convention er en 2 dages begivenhed, hvor scrappere og kortmagere fra hele Danmark – og ofte også fra udlandet – har nogle kreative og hyggelige timer sammen, lærer nyt og handler ved Danmarks førende scrapbutikker.

Scrapbooking Convention afholdes i Middelfart, med gode tilkørselsforhold fra hele Danmark og tæt på Tyskland. Der er flere gode overnatningsmuligheder i området, som hoteller og B&B’s – og et nærliggende feriecenter, hvor Scrapbooking Convention har en særlig prisaftale.

Butikkerne har en lang række gode tilbud, der er konkurrencer, ”Make and Takes” og kurser ved danske og udenlandske undervisere. Aktiviteterne spænder vidt – fra traditionel Scrapbooking til Project Life, Art Journaling, Mixed Media, stempling og fremstilling af håndlavede kort.

DSC_8276

Tilmeldte deltagere har en fast siddeplads i de to dage, Convention varer. Her kan grupper sidde samlet, hvis de reserverer plads – og dem, der kommer alene, kan let komme i snak med andre, hvis de tager en plads ved det lange ”Singlebord”. Hvis man er ny, er der altid god hjælp at hente ved de andre scrappere eller ved Conventionteamet.

Den 18. Scrapbooking Convention byder blandt andet på workshop i brug af Silhouette/Cameo og kursus i Projekt Life ved dygtige danske undervisere. Fra udlandet kommer de populære piger Nulka og Jaszmurka fra SODAlicius, der byder på et spændende layoutkursus og et kursus i Art Journaling med masser af gode teknikker.

Der er plads til 220 tilmeldte ved Scrapbooking Convention og der er stadig ledige pladser. Tilmelding kan ske via http://scrapbookingclub.dk/

Hvis man kun ønsker at komme og kigge og eventuelt handle, er der åbent for besøgende lørdag og søndag.

Mere information om Scrapbooking Convention, de udbudte kurser og fotos fra tidligere conventions kan ses på Scrapbooking Convention


Tekst: Gurli Laursen
Foto: Scrapbooking Convention
Publisert med tillatelse

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA