2. DESEMBER: JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

0 875

header

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 3. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

Det første jeg la merke til da jeg nærmet meg kortmakerens hus i vinterkalde Skellefteå var den flotte blomsterkulen som hang i vinduet. Blomstene var laget av gamle boksider, distresset på kantene og i midten av hver blomst så jeg en liten perle. Hvor hadde jeg sett slike blomster før?

Ved kjøkkenbordet satt det to venninner som pratet og lo og midt på bordet står disse nydelige lyktene laget av vinglass som er snudd oppned. “Vinglasslyktene skal nok gis bort i julegave”, tenkte jeg. 

2-desember-gave

Jeg ser også flere julekort og lyktlandskap rundt omkring i tillegg til flere bøker som var lekkert dekorert med blonder, blomster og perler og små vesker laget av papir. Men hvem kan ha laget alt dette?

For å gjøre det litt enklere ber jeg kortmakeren gi dere en utfordring: 

«En utmaning som jag vill ge er är att göra era egna lyktlandskap dom är rent otroligt roliga att göra och väldigt uppskattade presenter till den som redan har allt och tro mig dom kommer bli glada. Här är bild på såna lyktlandskap jag gjort. Köp en passande ljuslykta, en slinga med ledljus, bomull, mini julkulor (pumlor), sytråd och en liten större mitt dekoration på botten av lyktan sen är de bara sätta igång å de är bara fantasin som sätter gränser för hur dom blir.»

2-desember-utfordring

Hvem tror du den første kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig i dag får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 3. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA