Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

20.DESEMBER:JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

header

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 21. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

Vel framme og med julekortet i hånden er jeg litt usikker på hvor jeg skal gå videre – Skoppum er kanskje ikke så stor plass, men jeg er veldig lite kjent her. Men plutselig får jeg øye på ei dame med langt brunt hår som går inn i et hus ikke langt unna. Intuisjonen min sier at det er dit jeg skal. Når jeg ser inn gjennom vinduet ser jeg damen igjen, hun står inne på et stort hobbyrom og rydder. Bak henne, på et bord, får jeg øye på denne:

20-desember-gave

Jeg ser flotte kort, esker og 3D-prosjekter inne på rommet. Det meste jeg ser er laget i en romantisk, feminin stil, men jeg ser også noen prosjekter i en ren og enkel stil (CAS). Jeg ser også et nydelig dåpskort liggende på et bord.

For å gjøre det litt enklere ber jeg kortmakeren gi dere en utfordring: 

«Den største gleden er å gjøre andre glad! Har du noe pentøy, varme klær eller leker som du ikke lengre har behov for? Da kan du donere det til en veldedig organisasjon».

20-desember-utfordring

Hvem tror du den andre kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig i dag får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 21. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


Leave a Reply

Translate »
GUEST DESIGNER TEAM 2017 – UPDATE

Der er sket en lille ændring til vores nye GD Team....

MP_NORDSTJERNEN_LINDA_NORGE_KORT_2017
NORDSTJERNEN: LINDA FRA NORGE

Linda, eller Linola som mange kjenner henne som, startet med scrapping...

ART JOURNALING: FARVERIGT VINTER TEMA

Kender I det, når man bare mangler lidt farve i tilværelsen?...

ART JOURNALING: TIME FLIES

Time Flies, tiden suser af sted og timerne flyder sammen og...