7. DESEMBER: JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

0 743

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 9. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

premien

Torsdag 1. desember la jeg ut på en spennende reise rundt omkring i Skandinavia. Det er mørkt og kaldt og jeg må nok innrømme at en Sydentur kunne ha fristet. Jeg skal finne fram til åtte julekort som alle er laget av skandinaviske kortmakere. Kortene finner jeg på kortmakernes hjemsted i Sverige, Danmark og Norge – men hvor hjemstedet konkret er må du nok gjette deg til. Det høres kanskje ut som en umulig oppgave, men et tips skal du få – dersom du leser The Paper Crafting har du møtt på de alle tidligere. 

Det føles nesten litt vemodig å forlate koselige Ulrika og julepyntede Stockholm, men jeg må videre. Hvis vi skal klare å finne alle åtte kortmakerne før jul har vi ingen tid å miste. Ferden går videre sørvestover forbi Norrköping og Linköping. Når jeg kommer til Jönköping svinger jeg østover og kommer til en liten koselig by med blant annet kunsthall, systembolag og sentralstasjon.

7-desember-sted

Det er akkurat her, ved den nydelige kirken, jeg finner det tredje julekortet – et herlig kort med et koselig vinterlandskap som motiv:7-desember-kort

Hvem tror du den tredje kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig allerede i dag får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig når du får litt flere hint i morgen får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 9. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


[ninja_form id=8]

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA