UT I VERDEN: AGNIESZKA FRA POLEN

1 678

album Wedding

Agnieszka fra Polen lager flotte prosjekter i papir, men i tillegg til å være en papirkunstner har Agnieszka en rekke andre hobbyer som strikking, hekling, perling med mer og hun lager noe nytt hver eneste dag. I denne artikkelen kan du bli bedre kjent med Agnieszka og hennes vakre papirkreasjoner.

AgnieszkaHva heter du og hvor bor du?
Mitt navn er Agnieszka og jeg er fra Polen.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager mest kort og notatbøker. Fra tid til annen lager jeg også fotoalbum, juledekorasjoner, tags og anheng.

Når startet du med papirhobby?
Jeg startet for omtrent fire år siden.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg blir inspirert av nesten alt: Lys, farger, naturen – ja, hele verden.

Har du noen andre hobbyer ved siden av papirhobbyen?
Jeg lager noe nytt hver dag, men ikke alltid av papir da jeg har mange interesser. Strikking har alltid vært en hobby for meg – jeg lager gensere, skjerf og hansker. Jeg hekler også en del. En annen hobby jeg har er å lage smykker og da med perler, spesielt perlehekling (bead corchet ropes). Jeg har også holdt på med mosaikk, decoupage og toving.

Kan du beskrive prosjektene du viser fram i denne presentasjonen?
Bryllupsalbum med eske og kort – et album jeg laget som en bryllupsgave til en av mine venners datter. Albumet består av 12 sider dekket med papir og dekorert med kartong-ornamenter og korte sitater. Utsiden av albumet er dekorert med papirblomster jeg har laget selv.

album Wedding

Kort – disse er laget til forskjellige anledninger – bursdager, jubileer, bryllup og så videre.

Card for wedding

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Har set meget af hendes smukke arbejde tidligere også, og hun er en fantastisk dygtig kunstner med sine hænder, det er helt sikkert.
    Super smukt arbejde, hun viser her også.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA