AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 10

0 810

Kanskje 2014 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

Aktuelle Design Team-utlysninger:

Sunflowerfield søker etter Design Team-medlemmer, blant annet ønsker Sunflowerfield å ha med to designere fra Europa. Medlemmene er med i Design Teamet i seks måneder med oppstart 7. mars.
Søknadsfrist: 5. mars 2014

Unity Stamp Company søker tilsammen fire Design Team-medlemmer, to som kan lage kort med digitale stempler og to som kan lage kort, layouts og Mixed Media-prosjekter.
Søknadsfrist: 6. mars 2014.

Eileen Hull Designs søker etter nye Design Team-medlemmer som liker å lage 3D-prosjekter. Du vil blant annet motta dies fra Eileen Hulls kolleksjon til å lage prosjekter med i løpet av de seks månedene DT-engasjementet varer.
Søknadsfrist: 7. mars 2014.

3rd Eye søker Design Team-medlemmer for seks måneder med oppstart i april 2014. Design Team-medlemmene må ha en aktiv blogg, ta gode bilder, ha eller opprette profil på Facebook og kunne kommunisere på engelsk.
Søknadsfrist: 7. mars 2014

PPbN Designs søker medlemmer til sitt Design Team som kan starte opp i mars og være med til september 2014. Du må kunne lage et prosjekt per uke, og være vant til å bruke sosiale media som Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter. Du må også ha en personlig blogg med mer enn 500 følgere.
Søknadsfrist: 7. mars 2014.

Scrap Around the World søker Design Team-medlemmer med oppstart i mai 2014. For å søke må du ha deltatt i en av Scrap Around the Worlds utfordringer, ha en aktiv blogg og Facebook-profil.
Søknadsfrist: 8. mars 2014

Graphic 45 søker medlemmer til sitt Design Team med søknadsfrist i mars. Graphic 45 vil velge ut 30 finalister fra søknadene de mottar, og finalistene vil bli med i runde 2. For å søke må du vise frem seks prosjekter du har laget i et innlegg på din blogg. Link til innlegget vedlegges søknaden.
Søknadsfrist: 14. mars 2014 (første runde)

Ruby Rock-It søker 10-12 nye designere til sitt Team som starter opp 1. april og varer ut september i år. For å søke må du sende inn bilder av tre av dine beste prosjekter.
Søknadsfrist: 14. mars 2014.

Whimsy and Stars Studio søker Design Team-medlemmer som er aktive bloggere og som kan være med i teamet i tre måneder fra midten av mars. Design Team-medlemmene må lage 2-3 kort i måneden med digitale produkter fra Whimsy and Stars Studio.
Søknadsfrist: 15. mars 2014

Scrap & Music søker Design Team-medlemmer. For å søke må du sende inn tre layouts du har laget i det siste. De nye medlemmene starter i DT 1. april og er med fram til 31. juli 2014, og det forventes at man lager 2-3 layouts i måneden i den perioden man er medlem.
Søknadsfrist: 16. mars 2014

Butterfly Reflections Ink søker nye Design Team-medlemmer som kan være med i teamet fra april til og med juni 2014. DT-medlemmene må lage minst et blogg-innlegg per uke og 4-6 prosjekter i måneden i perioden de er med i teamet.
Søknadsfrist: 23. mars 2014.

Party Time Tuesday søker nye medlemmer til sitt Design Team. De nye medlemmene forplikter seg til å være med i teamet i seks måneder fra april 2014.
Søknadsfrist: 25. mars 2014.

Queen Kat Designs søker nye Design Team-medlemmer som kan bli med i teamet fra 15. april til 14. oktober 2014. Queen Kat Designs er en produsent av både gummi- og digitale stempler så søkerne må beherske stempling.
Søknadsfrist: 28. mars 2014.

Cornish Heritage Stamps søker designere i seks måneder fra 15. april. Du må ha en aktiv blogg og ha profil på Facebook for å søke, og det forventes at du holder en utfordring hver tredje måned i perioden du er DT-medlem.
Søknadsfrist: 31. mars 2014.

A Muse Studio søker nye Design Team-medlemmer for seks måneder. DT-medlemmene må kunne lage 10 kort/prosjekter, 4-5 pocket scrapbook-sider eller DIY party-prosjekt hver måned. Du må også ha personlig blogg og være aktiv på Pinterest.
Søknadsfrist: 31. mars 2014. 

Black with 2 søker medlemmer til sitt Design Team. Medlemmene må ha profil på Facebook og en aktiv blogg. DT-medlemmene forventes å lage en layout i måneden i perioden man er med i teamet. For å søke må du sende inn tre av dine nyeste prosjekter inkludert en layout med svart bakgrunn slik at Black with 2 kan se hvor godt du jobber med fargen svart.
Søknadsfrist: 2. april 2014

Molossi søker tre Design Team-medlemmer som skal promotere Molossis chipboards i et år fremover. DT-medlemmene forventes å lage tre prosjekter i måneden og delta på sosiale nettverk.
Søknadsfrist: 5. april 2014.

Andre utlysninger:

Life. Paper. Scrapbook annonserer etter prosjekter til deres femte utgave som skal publiseres i slutten av april. Prosjektene som ønskes publisert er layouts, kort, minialbum og Project Life.
Frist for innsendelse: 5. mars 2014

Let’s get Sketchy ønsker bidrag til publisering til deres magasin som skal publiseres 1. mai. Magasinet ønsker å få tilsendt layouts, kort og minialbum. Ingen av prosjektene må være eldre enn 60 dager.
Frist for innsendelse: 1. april 2014.

The Paper Crafting, Scandinavian Edition, vil gjerne ha kontakt med bidragsytere til vårt magasin. Du kan lese mer her, og ta kontakt med oss på følgende e-postadresse: editor@thepapercafting.com

Illustrasjonsfoto:
Palos Verdes Library District, Flickr
Lisence CC BY 2.0

 
 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA