AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 11

0 300

Kanskje 2019 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

DESIGN TEAM-UTLYSNINGER

Festive Friday søker etter nye designere. Designerne må kunne ta gode bilder og bidra i forbindelse med utfordringer Festive Friday arrangerer.
Søknadsfrist: 15. mars

Scrapy Land søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage to prosjekter i måneden, at de har en aktiv blogg og at de har konto på Facebook. 
Søknadsfrist: 15. mars 

Festive Friday søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage et blogginnlegg annenhver mandag hvor de har steg-for-steg-tutorials eller video som viser fremgangsmåten til prosjektet man har laget. 
Søknadsfrist: 15. mars 

Pazzles Craft Room søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage 1-2 prosjekter hver måned. 
Søknadsfrist: 18. mars 

Rinea søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage to prosjekt hver måned og at de har en aktiv blogg. Designerne bør også kunne ta gode bilder av sine prosjekter. 
Søknadsfrist: 24. mars

LeAnn’s World 101 søker etter nye designere. Designerne må kunne lage et kort i forbindelse med hver utfordring som er en gang i måneden. De må også kunne kommentere innsendte bidrag til utfordringer. 
Søknadsfrist: 31. mars 

Scrappers Delight har en rekke engasjement i deres Design Team ledige. Du kan lese mer om det her: Design Team Calls
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Scor-Pal søker etter nye designere. Designerne må ha egen blogg og være aktive på sosiale media. Du søker ved å delta i Scor-Pals utfordring i februar.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt, men trolig i slutten av februar

Bee Crafty søker etter nye designere. Designerne må kunne lage et prosjekt for bloggen hver måned, samt minst fem prosjekter i forbindelse med TV-show. Designerne må også være aktive på sosiale media og ta gode bilder av prosjektene sine.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Atlantic Heart Sketch Challenge søker etter nye designere. Designerne må kunne lage prosjekter etter skisser hver uke samt publisere blogginnlegg med beskrivelse av prosjektet. Designerne må også kunne kommentere innsendte bidrag til utfordringer.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

The Stamp Doctor søker etter nye designere. Designerne må kunne lage et prosjekt hver uke. 
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Illustrasjon i vignett: 123freevectors, DeviantArt. License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA