AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 11

0 616

Kanskje 2014 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

Aktuelle Design Team-utlysninger:

Your Own Scrap søker skandinaviske designere. Designerne bør like å arbeide med stempler og gjerne også med andre materialer utenom papir, slik som stoff, lerreter, glass og annet. Your Own Scrap ønsker videre å knytte til seg designere som jobber innenfor litt forskjellige stilarter, slik som for eksempel Vintage, CAS, Mixed Media, Journaling og Steam Punk. Dersom du kan være interessert i å designe for Your Own Scrap kan du ta kontakt på e-post: info@yourownscrap.dk

Graphic 45 søker medlemmer til sitt Design Team med søknadsfrist i mars. Graphic 45 vil velge ut 30 finalister fra søknadene de mottar, og finalistene vil bli med i runde 2. For å søke må du vise frem seks prosjekter du har laget i et innlegg på din blogg. Link til innlegget vedlegges søknaden.
Søknadsfrist: 14. mars 2014 (første runde)

Ruby Rock-It søker 10-12 nye designere til sitt Team som starter opp 1. april og varer ut september i år. For å søke må du sende inn bilder av tre av dine beste prosjekter.
Søknadsfrist: 14. mars 2014.

Whimsy and Stars Studio søker Design Team-medlemmer som er aktive bloggere og som kan være med i teamet i tre måneder fra midten av mars. Design Team-medlemmene må lage 2-3 kort i måneden med digitale produkter fra Whimsy and Stars Studio.
Søknadsfrist: 15. mars 2014

Scrap & Music søker Design Team-medlemmer. For å søke må du sende inn tre layouts du har laget i det siste. De nye medlemmene starter i DT 1. april og er med fram til 31. juli 2014, og det forventes at man lager 2-3 layouts i måneden i den perioden man er medlem.
Søknadsfrist: 16. mars 2014

The Paper Shelter søker Design Team-medlemmer. Som DT-medlem vil du motta gavekort til The Paper Shelters butikk og alle de nye produktene som lanseres mens du er med i teamet.
Søknadsfrist: 20. mars 2014

Butterfly Reflections Ink søker nye Design Team-medlemmer som kan være med i teamet fra april til og med juni 2014. DT-medlemmene må lage minst et blogg-innlegg per uke og 4-6 prosjekter i måneden i perioden de er med i teamet.
Søknadsfrist: 23. mars 2014.

Party Time Tuesday søker nye medlemmer til sitt Design Team. De nye medlemmene forplikter seg til å være med i teamet i seks måneder fra april 2014.
Søknadsfrist: 25. mars 2014.

Queen Kat Designs søker nye Design Team-medlemmer som kan bli med i teamet fra 15. april til 14. oktober 2014. Queen Kat Designs er en produsent av både gummi- og digitale stempler så søkerne må beherske stempling.
Søknadsfrist: 28. mars 2014.

Cornish Heritage Stamps søker designere i seks måneder fra 15. april. Du må ha en aktiv blogg og ha profil på Facebook for å søke, og det forventes at du holder en utfordring hver tredje måned i perioden du er DT-medlem.
Søknadsfrist: 31. mars 2014.

Pinkfresh Studio har sin første Design Team-utlysning. Designerne forventes å lage 3-5 prosjekter og ha ansvar for et blogginnlegg i måneden. Det nye Design Teamet skal startes opp i mai og man er med i seks måneder av gangen.
Søknadsfrist: 31. mars 2014.

A Muse Studio søker nye Design Team-medlemmer for seks måneder. DT-medlemmene må kunne lage 10 kort/prosjekter, 4-5 pocket scrapbook-sider eller DIY party-prosjekt hver måned. Du må også ha personlig blogg og være aktiv på Pinterest.
Søknadsfrist: 31. mars 2014. 

Black with 2 søker medlemmer til sitt Design Team. Medlemmene må ha profil på Facebook og en aktiv blogg. DT-medlemmene forventes å lage en layout i måneden i perioden man er med i teamet. For å søke må du sende inn tre av dine nyeste prosjekter inkludert en layout med svart bakgrunn slik at Black with 2 kan se hvor godt du jobber med fargen svart.
Søknadsfrist: 2. april 2014

Molossi søker tre Design Team-medlemmer som skal promotere Molossis chipboards i et år fremover. DT-medlemmene forventes å lage tre prosjekter i måneden og delta på sosiale nettverk.
Søknadsfrist: 5. april 2014.

Andre utlysninger:

Let’s get Sketchy ønsker bidrag til publisering til deres magasin som skal publiseres 1. mai. Magasinet ønsker å få tilsendt layouts, kort og minialbum. Ingen av prosjektene må være eldre enn 60 dager.
Frist for innsendelse: 1. april 2014.

Scrap n’ Art ønsker bidrag til sin mai-utgave. Temaet for papirkreasjonene som sendes inn skal være “farger”. Du kan sende inn så mange bidrag som du ønsker.
Frist for innsendelse: 1. mai 2014.

The Paper Crafting, Scandinavian Edition, vil gjerne ha kontakt med bidragsytere til vårt magasin. Du kan lese mer her, og ta kontakt med oss på følgende e-postadresse: editor@thepapercafting.com

Illustrasjonsfoto:
Palos Verdes Library District, Flickr
Lisence CC BY 2.0

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA