AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 17

0 653

Kanskje 2014 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

Aktuelle Design Team-utlysninger:

Creative Corner Challenges søker et nytt Design Team-medlem som kan bidra med et prosjekt hver fjortende dag. Design Team-medlemmet må også kunne lage et prosjekt i måneden med digitale stempler man får tilsendt.
Søknadsfrist: Snarest.

Project Life i Norge søker Design Team-medlemmer fra Danmark og Sverige. DT-medlemmene bør kunne lage 2-3 bidrag hver måned, og ha egen blogg, Facebook-konto og ha kjennskap til blogspot.
Søknadsfrist: Snarest.

Scrapbook Engros søker produkt-testere. Produkt-testerne skal være erfarne innenfor papirhobby, beherske norsk skriftlig og ta gode bilder. En produkt-tester skal prøve ut produkter, skrive en artikkel om hvordan produktene er og hvordan de kan brukes samt bruke produktene på minst to prosjekter.
Søknadsfrist: 22. april 2014.

Let’s Scrap søker Design Team-medlemmer fra 1. mai til 30. september. For å søke må du sende inn din tolkning av skissen som er postet på Let’s Scraps blogg. Som DT-medlem forventes det at du bidrar med to prosjekter i måneden med utgangspunkt i skisser, og at du ordner en utfordring eller tutorial i løpet av perioden du er med i DT.
Søknadsfrist: 25. april 2014.

Swirlydoos søker 2-3 nye Design Team-medlemmer som kan promotere Swirlydoos kit fra juni til november. Swirlydoos er spesielt interesserte i medlemmer som kan lage video-tutorials, og som har egen blogg og konto på Facebook og scrapbook.com
Søknadsfrist: 25. april 2014.

The Alley Way Stamps søker Design Team-medlemmer som kan bidra med ti prosjekter hver måned. DT-medlemmene får tilsendt kits fra TAWS for å lage prosjektene. For å søke må man linke opp tre av sine beste prosjekt til TAWS’ blogg. Man blir med i teamet fra juni til desember 2014.
Søknadsfrist: 27. april 2014.

Buttons for Brains søker kortdesigner som kan lage fire kort eller prosjekter per måned. Send gjerne en e-post og spør om denne utlysningen også er åpen for internasjonale søkere før du sender din søknad.
Søknadsfrist: 30. april 2014.

Stuck on U Sketches søker Design Team-medlemmer til sitt Die Cut Team, Project Life Team og Layout Team fra juni til november. Du kan søke på det teamet som passer deg best, og sende med tre prosjekter du har laget. Søkerne må ha egen blogg.
Søknadsfrist: 30. april 2014.

7 Dots Studio søker Design Team-medlemmer fra 1. juli og i seks måneder fremover med mulighet for forlengelse. Søkerne må ha en aktiv blogg og kunne bruke sosiale media. Du bør kunne lage 2-3 prosjekter hver måned og også bidra med tutorials (video eller trinn-for-trinn).
Søknadsfrist: 30. april 2014.

Scrappiness søker nye Design Team-medlemmer.Du søker ved å sende inn link til eller bilder av fire av dine prosjekter samt fortelle litt om deg selv og hvorfor du ønsker å bli med i Design Teamet. Design Teamet vil starte opp 1. september.
Søknadsfrist: 1. mai 2014.

2Crafty Chipboard søker Design Team-medlemmer som kan være med i ett år fremover fra juli 2014. DT-medlemmene forventes å lage to layouts/prosjekter hver måned, og må ha en aktiv personlig blogg og Facebook-side. DT-medlemmene får tilsendt chipboards fra 2Crafty for å bruke på sine prosjekter.
Søknadsfrist: 5. mai 2014.

Scrap & Play søker nye Design Team-medlemmer som kan bidra med to layouts hver måned fra mai til august 2014. Du må ha Facebook-konto for å søke, og i tillegg til dine to bidrag i måneden forventes det også at du kommenterer på innsendte bidrag til Scrap & Plays utfordringer.
Søknadsfrist: 10. mai 2014.

Creative Scrappers søker nye Design Team-medlemmer som liker å designe prosjekter utfra skisser. For å søke må du sende inn bilder av tre av dine layouts, hvor av en bør være designet utfra en av Creative Scrappers skisser.
Søknadsfrist: 12. mai 2014.

Use your Stuff søker etter en “Creative Contributor” som kan bidra med 2-3 prosjekter per måned og arrangere en utfordring hver sjette uke. Du bør ha en Facebook-konto for å søke, men du trenger ikke ha egen blogg.
Søknadsfrist: 15. mai 2014.

Color me Scrappy søker Design Team-medlemmer fra juni til september. For å søke må du lage et bidrag inspirert av farger på bildet som er lagt ut på Color me Scrappys blogg. DT-medlemmene må kunne lage to bidrag hver måned, kommentere på innsendte bidrag og ha Facebook-konto.
Søknadsfrist: 17. mai 2014.

Andre utlysninger:

Scrap n’ Art ønsker bidrag til sin mai-utgave. Temaet for papirkreasjonene som sendes inn skal være “farger”. Du kan sende inn så mange bidrag som du ønsker.
Frist for innsendelse: 1. mai 2014.

Life.Paper.Scrapbook søker bidrag til sin juni-utgave. De ønsker å få tilsendt bilder av minialbum, layouts, Project Life-sider og kort.
Frist for innsendelse: 10. mai 2014.

The Paper Crafting, Scandinavian Edition, vil gjerne ha kontakt med bidragsytere til vårt magasin. Du kan lese mer her, og ta kontakt med oss på følgende e-postadresse: editor@thepapercafting.com

Illustrasjonsfoto:
Palos Verdes Library District, Flickr
License CC BY 2.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA