AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 19

0 876

Kanskje 2014 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

Aktuelle Design Team-utlysninger:

Teresa Collins søker nye Design Team-medlemmer som vil lage prosjekter der Teresa Collins og We R Memory Keepers Albums and Albums made easy system  vises frem i prosjekter og gjerne i videoer. For å søke må du lage fire komplette sider og publisere disse på din personlige blogg. Linken til blogginnlegget sendes til Teresa Collins.
Søknadsfrist: 9. mai 2014.

Scrap & Play søker nye Design Team-medlemmer som kan bidra med to layouts hver måned fra mai til august 2014. Du må ha Facebook-konto for å søke, og i tillegg til dine to bidrag i måneden forventes det også at du kommenterer på innsendte bidrag til Scrap & Plays utfordringer.
Søknadsfrist: 10. mai 2014.

Creative Scrappers søker nye Design Team-medlemmer som liker å designe prosjekter utfra skisser. For å søke må du sende inn bilder av tre av dine layouts, hvor av en bør være designet utfra en av Creative Scrappers skisser.
Søknadsfrist: 12. mai 2014.

Challenge Yourself søker nye Design Team-medlemmer fra 1. juni til 30. november 2014. Design Team-medlemmene forventes å lage en layout hver måned og kommentere bidrag som kommer inn til utfordringene. Design Team-medlemmene må ha en aktiv blogg og Facebook-konto.
Søknadsfrist: 14. mai 2014.

Prima søker nye designere for 2014-15. Søkerne bør være flinke til å fotografere, ha gode designkunnskaper, være tilstede på internett i form av blogg og sosiale nettverk, kunne lage videoer og ha et sterkt ønske om å designe med Primas produkter. Søkerne må oppgi hvilket felt de jobber innenfor av følgende seks: Layouts, Altered, kort og tags, Mixed Media, video og kurs, lommescrapping og sende inn bilder av tre prosjekter som best representerer dem.
Søknadsfrist: 14. mai 2014.

Use your Stuff søker etter en “Creative Contributor” som kan bidra med 2-3 prosjekter per måned og arrangere en utfordring hver sjette uke. Du bør ha en Facebook-konto for å søke, men du trenger ikke ha egen blogg.
Søknadsfrist: 15. mai 2014.

Kaisercraft søker medlemmer til sitt Contributing Design Team. For å søke må du kunne lage fremragende papirprosjekter, ha en blogg hvor du linker opp til Kaisercraft, kunne forholde deg til deadlines og bidra med spesielle prosjekter i forbindelse med blant annet messer og i kataloger dersom det er nødvendig. Man er med i Contributing Design Team for ett år av gangen og de nye DT-medlemmene forventes å være klare 1. juli.
Søknadsfrist: 16. mai 2014.

Live & Love Crafts søker et nytt Design Team-medlem fra 1. juni og i seks måneder fremover. Live & Love Crafts søker DT som kan lage bidrag i stilen Vintage/Shabby Chic, har en aktiv blogg og er registrert på Facebook. DT-medlemmene lager et bidrag hver uke med produkter fra Live & Love Crafts som legges ut på egen og butikkens blogg. Du forventes også å lage et bidrag til Live & Love Crafts utfordring en gang hver måned.
Søknadsfrist: 17. mai 2014.

Color me Scrappy søker Design Team-medlemmer fra juni til september. For å søke må du lage et bidrag inspirert av farger på bildet som er lagt ut på Color me Scrappys blogg. DT-medlemmene må kunne lage to bidrag hver måned, kommentere på innsendte bidrag og ha Facebook-konto.
Søknadsfrist: 17. mai 2014.

Stick it Down søker etter Design Team-medlemmer fra juli til desember 2014. Design Team-medlemmene må ha egen blogg, Facebook-konto og tid til å kommentere på innsendte bidrag.
Søknadsfrist: 26. mai 2014.

SRM Stickers søker etter nye medlemmer til sitt Design Team fra 1. juli og i ett år fremover. Design Team-medlemmene må levere 2-3 prosjekter i måned hvor det er brukt produkter fra SRM Stickers. Du kan også bli spurt om å delta i spesielle arrangement i regi av SRM, slik som for eksempel blog hops og utfordringer.
Søknadsfrist: 30. mai 2014.

Perfectly Rustics søker opp til to nye Design Team-medlemmer. Du bør ha en aktiv blogg, kunne bidra med prosjekter hver fjortende dag og kunne komme med forslag til nye utfordringer. For å søke må du sende inn to nye prosjekter.
Søknadsfrist: 31. mai 2014. 

Stamp Artic søker etter nye medlemmer til sitt Design Team som kan lage søte kort med fargeleggingsmotiv. Det er ønskelig at du kan levere 2-3 bidrag hver måned og at du har egen blogg.
Søknadsfrist: 10. juni 2014.

Andre utlysninger:

Life.Paper.Scrapbook søker bidrag til sin juni-utgave. De ønsker å få tilsendt bilder av minialbum, layouts, Project Life-sider og kort.
Frist for innsendelse: 10. mai 2014.

The Paper Crafting, Scandinavian Edition, vil gjerne ha kontakt med bidragsytere til vårt magasin. Du kan lese mer her, og ta kontakt med oss på følgende e-postadresse: editor@thepapercafting.com

Illustrasjonsfoto:
Palos Verdes Library District, Flickr
License CC BY 2.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA