AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 20

0 1,004

Kanskje 2018 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

DESIGN TEAM-UTLYSNINGER:

Sticker Kitten søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne må ha en egen aktiv blogg og være aktive på sosiale media. I løpet av 2-3 måneder forventes det at designerne lager seks prosjekter inkludert tutorial for hver kolleksjon. Designerne må kunne ta gode bilder av sine prosjekter. Det forventes også at designerne kan lage et blogginnlegg på Sticker Kittens blogg hver fjerde måned. 
Søknadsfrist: 15. mai 2018

Creative Embellishment søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage tre layouts/prosjekter i måneden. Designerne må kunne bidra med å promotere Creative Embellishment på sosiale media samt ta gode bilder av prosjektene sine. De må også kunne bidra med å kommentere innsendte prosjekter i forbindelse med utfordringer. 
Søknadsfrist: 15. mai 2018

Mini Album Makers søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage et minialbum hver måned. Det forventes også at designerne kan lage en tutorial som skal publiseres på Mini Album Makers blogg  samt kommentere innsendte bidrag til utfordringer.
Søknadsfrist: 15. mai 2018

Sticker Kitten søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Det forventes at designerne kan lage seks prosjekt i forbindelse med produktlanseringer. To av prosjektene skal også ha tutorials. Det forventes at designerne har egen blogg og at de er aktive på sosiale media. S
Søknadsfrist: 15. mai 2018

HNDMD søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Det forventes at designerne kan lage to prosjekter i måneden og at de kan ta gode bilder av disse. Det forventes også at designerne har egen blogg og at de er aktive på sosiale media. 
Søknadsfrist: 18. mai 2018

Citrus Twist søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Det forventes at designerne kan lage fire prosjekter hver måned og at de er med i teamet fra juli til desember 2018. 
Søknadsfrist: 1. juni 2018

CSI søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Det forventes at designerne kan lage en layout hver måned og at de kan kommentere innsendte bidrag til utfordringer. Designerne bør ha egen blogg og konto på Facebook.
Søknadsfrist: 3. juni 2018

Bloobel digital stamps søker etter designere. Designere lager bidrag når de ønsker og designerne må ha egen blogg og You Tube-kanal.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Creatalicious Challenge søker etter nye designere. Designerne må kunne lage et bidrag i måneden, kommentere innsendte bidrag til utfordringer samt være med på velge ut topp 3 blant utfordringsbidragene.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Cards 4 Gals søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Cards 4 Gals arrangerer utfordringer annenhver uke og det forventes at designerne kan lage bidrag til disse. Det er også forventet at designerne kan kommentere innsendte bidrag og velge vinnere.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Southern Girls søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne kan lage kort, layouts, Art Journals eller holde på med Mixed Media.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Swedish House Crafts søker etter aktive “You Tubere” som liker å dele fremgangsmåten til tingene de lager, samt linke tilbake til produkter som brukes i videoer. Trykk på “Go to Page Contact” på Swedish House Crafts webside for å søke.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Pause Dream Enjoy Challenges søker etter designere. Designerne må ha en aktiv blogg og lage et prosjekt annenhver uke. Det er også viktig at designerne kan holde deadlines. 
Søknadsfrist: Åpen

Sunny Day Crafting søker etter nye designere. Designerne må ha egen, aktiv blogg og de må kunne lage bidrag annenhver uke. De bør også ha konto på Facebook.
Søknadsfrist: Åpen

DecoArt søker etter nye designere. Designerne vil få tilsendt oppgaver fra DecoArt hvor man bes om å bruke et underlag fra en lokal hobbybutikk sammen med de mediene DecoArt ønsker å promotere. Designeren sender så inn et forslag til prosjekt som skal godkjennes av DecoArt. 
Søknadsfrist: Åpen.

Paper Wing Productions søker etter nye designere. Designerne må kunne lage prosjekter som de publiserer på Paper Wing Productions blogg to ganger hver måned.
Søknadsfrist: Åpen.

Illustrasjon i vignett: 123freevectors, DeviantArt. License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA