AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 24

0 627

Kanskje 2014 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

Aktuelle Design Team-utlysninger:

Your Own Scrap søker skandinaviske designere. Designerne bør like å arbeide med stempler og gjerne også med andre materialer utenom papir, slik som stoff, lerreter, glass og annet. Your Own Scrap ønsker videre å knytte til seg designere som jobber innenfor litt forskjellige stilarter, slik som for eksempel Vintage, CAS, Mixed Media, Journaling og Steam Punk. Dersom du kan være interessert i å designe for Your Own Scrap kan du ta kontakt på e-post: info@yourownscrap.dk

Papirlosjen er en ny utfordringsblogg som søker etter 6-8 designere til sitt Design Team. Det eneste som kreves for å søke er at man har erfaring med å blogge på blogspot. For å søke sender man e-post hvor man skriver litt om seg selv, legger ved bilder av noe av det man lager eller legger inn link til sin blogg.
Søknadsfrist: 10. juni 2014 eller når man har fått nok designere til teamet.

Stamp Artic søker etter nye medlemmer til sitt Design Team som kan lage søte kort med fargeleggingsmotiv. Det er ønskelig at du kan levere 2-3 bidrag hver måned og at du har egen blogg.
Søknadsfrist: 10. juni 2014.

Child’s Play Challenges søker etter nye Design Team-medlemmer. Temaet for utfordringene i Child’s Play Challenges er barns hobby, leker, spill, bøker og filmer. Designerne forventes å kunne lage en layout hver måned og ha egen blogg.
Søknadsfrist: 11. juni 2014.

Scrapping Everyday Miracles søker Design Team-medlemmer som kan lage to layouts, kort eller andre papirprosjekt per måned. Du må også kunne delta i Scrapping Everyday Miracles Facebook-gruppe og vise fram dine prosjekter på din blogg.
Søknadsfrist: 13. juni 2014.

SinCity Stamps søker designere til sitt Design Team. Designerne blir med i teamet fra august 2014 til og med februar 2015, og forventes å kunne lage to prosjekter i måneden med bruk av SinCity Stamps produkter. Designerne må ha egen blogg, være registrerte på Facebook og gjerne kunne lage videoer.
Søknadsfrist: 14. juni 2014 (1. runde).

Cuddly Buddly søker nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne forventes å kunne lage to prosjekter hver måned og vise dette frem på sin blogg/Facebook-side.
Søknadsfrist: 15. juni 2014.

Life.Paper.Scrapbook søker nye designere til sitt team. Designerne må kunne være med i teamet fra juli til og med september og lage to prosjekter hver måned. Prosjektene bør kunne legges ut på designernes blogger, Facebookside og/eller Twitter-profil.
Søknadsfrist: 15. juni 2014.

Lemon Craft søker nye Design Team-medlemmer. Designerne må kunne lage 2-3 prosjekter hver måned med bruk av Lemon Crafts produkter og delta på aktiviteter i regi av Lemon Craft. Designerne vil motta en startpakke, produkter fra Lemon Craft og få rabatter ved kjøp i Lemon Crafts nettbutikk.
Søknadsfrist: 15. juni 2014.

Sugar Pea Designs søker nye designere som kan være med i Design Teamet fra juli til desember 2014. Som designer må du kunne lage fire bidrag i forbindelse med nylanseringer i tillegg til å lage et kort hver uke. Designerne må også kunne lage et bidrag til månedlige utfordringer. Som designer vil du motta velkomstgave, stempler i perioden du er med i teamet og bonus ved avslutning av engasjementet.
Søknadsfrist: 15. juni 2014.

Gina’s Designs søker designere til sitt team. Gina’s Designs produserer laserkuttede Chipboards til papirhobby. Designere må kunne lage fire prosjekter hver måned og ha en aktiv blogg.
Søknadsfrist: 15. juni 2014.

Scrap the Boys søker nye Design Team-medlemmer som kan lage et prosjekt hver måned. Designere må kunne lage maskuline prosjekter, være aktive på Facebook og ha personlig blogg.
Søknadsfrist: 15. juni 2014.

Trendy Twine søker nye designere til sitt team. Designerne må kunne være med i teamet i minst tre måneder, ha en personlig blogg som har vært aktiv i minst seks måneder og ikke være medlem av konkurrerende teams. Designerne må kunne lage to prosjekter i måneden med bruk av twine fra Trendy Twine.
Søknadsfrist: 15. juni 2014.

Wycinanka søker nye Design Team-medlemmer. Designerne må kunne være med i teamet i seks måneder, og vil motta en startpakke ved oppstart samt få tilsendt nyheter fra Wycianka. For å søke må du sende inn fire bilder av dine håndlagde prosjekter.
Søknadsfrist: 16. juni 2014.

Charmed Cards and Crafts søker nye Design Team-medlemmer som kan bidra med fire prosjekter hver måned. Designerne må ha en aktiv blogg/Facebook-side og være villige til å promotere Charmed Cards and Crafts produkter.
Søknadsfrist: 20. juni 2014.

Kitty Bee Designs søker nye Design Team-medlemmer. Designerne forventes å bli med i teamet i juli 2014, men kan også vente til de er klare til å delta. Designerne bør kunne lage to bidrag hver måned, ha egen blogg og være registrert på Facebook.
Søknadsfrist: 20. juni 2014.

Frosted Designs søker Design Team-medlemmer som kan lage to prosjekter hver måned og promotere Frosted Designs produkter. Designerne må ha egen blogg og må kunne bruke sosiale media. Designerne er med i teamet fra juli til desember og må i løpet av denne perioden arrangere en utfordring for Frosted Designs.
Søknadsfrist: 20. juni 2014.

The Mixed Media Card Challenge søker designere til sitt Design Team. Designerne forventes å kunne bidra med et Mixed Media-kort i måneden, kunne kommentere på bidrag til utfordringene og være med på å stemme fram vinnere.
Søknadsfrist: 20. juni 2014.

Party Time Tuesdays søker designere som kan være med i teamet i sommer. Designerne starter i juni og er med til 31. august. For å være med i teamet trenger du ikke å lage nye prosjekter, men kan vise fram noen av dine tidligere favoritter. Designerne må ha en aktiv blogg og være med i en rekke sosiale nettverk.
Søknadsfrist: 21. juni 2014.

Unique Laser Designs søker Design Team-medlemmer som kan jobbe med Unique Laser Designs produkter. Designerne må kunne være med i teamet i fire måneder, ha egen blogg og være registrerte på Facebook. Designerne må kunne lage 2-3 prosjekter hver måned.
Søknadsfrist: 22. juni 2014.

Rubber Dance søker fem nye Design Team-medlemmer. Søkerne må ha egen blogg og være på sosiale media. De må også kunne bidra med tre prosjekter per måned hvor stempler fra Rubber Dance er brukt. Medlemmene er med i Design Teamet fra 1. august og i seks måneder fremover.
Søknadsfrist: 25. juni 2014.

Clear Scraps søker designere til “Creating made easy kit club”. Clear Scraps søker designerne som liker å jobbe i stilen Mixed Media med produkter som akrylmaling og chipboards. Designerne starter i teamet i august og er med i seks måneder av gangen.
Søknadsfrist: 26. juni 2014.

123 Challenge Blog søker designere som kan være med i utfordringsbloggens kreative team. Designere må kunne lage en layout hver måned, og man er med i teamet fra august 2014 til og med januar 2015. Du må også kunne kommentere på bidrag til utfordringene, ha egen blogg og være registrert på Facebook.
Søknadsfrist: 30. juni 2014.

Sahin Design søker etter medlemmer til sitt kreative team. For å søke må du fylle ut et skjema på Sahin Designs webside. Medlemmene må kunne lage fire layouts per måned og vise disse fram på online galleries, blogg og sosiale nettverk.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt.

A Girl who Crafts søker designere til sitt Design Team. Designere forventes å kunne bidra med to prosjekter hver måned hvor man bruker digitale stempler fra A Girl who Crafts og promotere A Girl who Crafts. Designere bør ha egen blogg og bør kunne være med i Facebook-gruppen til Design Teamet.
Søknadsfrist: 7. juli 2014.

Not Just Cards søker Design Team-medlemmer som kan arbeide med digitale stempler utover det å lage kort med motivene. Designerne bør ha egen blogg og være aktive på Facebook. Det forventes at de som søker kan lage et kort og et annet prosjekt hver måned, samt bidra med å kommentere på innsendte bidrag til utfordringer.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt.

Andre utlysninger:

The Paper Crafting, Scandinavian Edition, vil gjerne ha kontakt med bidragsytere til vårt magasin. Du kan lese mer her, og ta kontakt med oss på følgende e-postadresse: editor@thepapercafting.com

Scrap n’ Art ønsker bidrag til august-utgaven. Tema for bidragene skal være “Moro” (“Fun”).
Frist: 1. juli 2014.

Lets get Sketchy ønsker bidrag til sitt online-magasin, utgave nr. 4 som kommer ut i august.
Frist: 1. juli 2014.

Illustrasjonsfoto:
Palos Verdes Library District, Flickr
License CC BY 2.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA