AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 25

0 829

Kanskje 2014 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

Aktuelle Design Team-utlysninger:

Your Own Scrap søker skandinaviske designere. Designerne bør like å arbeide med stempler og gjerne også med andre materialer utenom papir, slik som stoff, lerreter, glass og annet. Your Own Scrap ønsker videre å knytte til seg designere som jobber innenfor litt forskjellige stilarter, slik som for eksempel Vintage, CAS, Mixed Media, Journaling og Steam Punk. Dersom du kan være interessert i å designe for Your Own Scrap kan du ta kontakt på e-post: info@yourownscrap.dk

Papirlosjen er en ny utfordringsblogg som søker etter 6-8 designere til sitt Design Team. Det eneste som kreves for å søke er at man har erfaring med å blogge på blogspot. For å søke sender man e-post hvor man skriver litt om seg selv, legger ved bilder av noe av det man lager eller legger inn link til sin blogg.
Søknadsfrist: 10. juni 2014 eller når man har fått nok designere til teamet.

Charmed Cards and Crafts søker nye Design Team-medlemmer som kan bidra med fire prosjekter hver måned. Designerne må ha en aktiv blogg/Facebook-side og være villige til å promotere Charmed Cards and Crafts produkter.
Søknadsfrist: 20. juni 2014.

Kitty Bee Designs søker nye Design Team-medlemmer. Designerne forventes å bli med i teamet i juli 2014, men kan også vente til de er klare til å delta. Designerne bør kunne lage to bidrag hver måned, ha egen blogg og være registrert på Facebook.
Søknadsfrist: 20. juni 2014.

Frosted Designs søker Design Team-medlemmer som kan lage to prosjekter hver måned og promotere Frosted Designs produkter. Designerne må ha egen blogg og må kunne bruke sosiale media. Designerne er med i teamet fra juli til desember og må i løpet av denne perioden arrangere en utfordring for Frosted Designs.
Søknadsfrist: 20. juni 2014.

The Mixed Media Card Challenge søker designere til sitt Design Team. Designerne forventes å kunne bidra med et Mixed Media-kort i måneden, kunne kommentere på bidrag til utfordringene og være med på å stemme fram vinnere.
Søknadsfrist: 20. juni 2014.

Party Time Tuesdays søker designere som kan være med i teamet i sommer. Designerne starter i juni og er med til 31. august. For å være med i teamet trenger du ikke å lage nye prosjekter, men kan vise fram noen av dine tidligere favoritter. Designerne må ha en aktiv blogg og være med i en rekke sosiale nettverk.
Søknadsfrist: 21. juni 2014.

Unique Laser Designs søker Design Team-medlemmer som kan jobbe med Unique Laser Designs produkter. Designerne må kunne være med i teamet i fire måneder, ha egen blogg og være registrerte på Facebook. Designerne må kunne lage 2-3 prosjekter hver måned.
Søknadsfrist: 22. juni 2014.

Rubber Dance søker fem nye Design Team-medlemmer. Søkerne må ha egen blogg og være på sosiale media. De må også kunne bidra med tre prosjekter per måned hvor stempler fra Rubber Dance er brukt. Medlemmene er med i Design Teamet fra 1. august og i seks måneder fremover.
Søknadsfrist: 25. juni 2014.

Clear Scraps søker designere til “Creating made easy kit club”. Clear Scraps søker designerne som liker å jobbe i stilen Mixed Media med produkter som akrylmaling og chipboards. Designerne starter i teamet i august og er med i seks måneder av gangen.
Søknadsfrist: 26. juni 2014.

123 Challenge Blog søker designere som kan være med i utfordringsbloggens kreative team. Designere må kunne lage en layout hver måned, og man er med i teamet fra august 2014 til og med januar 2015. Du må også kunne kommentere på bidrag til utfordringene, ha egen blogg og være registrert på Facebook.
Søknadsfrist: 30. juni 2014.

Zeus and Zoe søker koordinator for sosiale medier og designere til sitt team. Designere forventes å lage et prosjekt i måneden og være med i teamet i seks måneder. Designerne må ha egen blogg og være aktive på Facebook.
Søknadsfrist: 30. juni 2014.

Three or more Challenge Blog søker designere til sitt team. Designere bør kunne arbeide med minimum tre foto på layouts, og være team players. Designerne bør også ha en egen blogg og være aktive på sosiale nettverk.
Søknadsfrist: 30. juni 2014.

Sahin Design søker etter medlemmer til sitt kreative team. For å søke må du fylle ut et skjema på Sahin Designs webside. Medlemmene må kunne lage fire layouts per måned og vise disse fram på online galleries, blogg og sosiale nettverk.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt.

Pretty Little Studio søker nå etter seks scrapbookdesignere (layouts), to Pocket Life-designere og fire digitale designere. Designerne må ha egne blogger og være registrerte på Facebook.
Søknadsfrist: 5. juli 2014.

A Girl who Crafts søker designere til sitt Design Team. Designere forventes å kunne bidra med to prosjekter hver måned hvor man bruker digitale stempler fra A Girl who Crafts og promotere A Girl who Crafts. Designere bør ha egen blogg og bør kunne være med i Facebook-gruppen til Design Teamet.
Søknadsfrist: 7. juli 2014.

Sketchabilites søker designere som lage to layouts med utgangspunkt i skisser i måneden. Designerne må være aktive på Facebook og gjerne ha egen blogg.
Søknadsfrist: 10. juli 2014.

Cardabilites søker designere som kan lage to kort med utgangspunkt i skisser i måneden. Designerne må være aktive på Facebook og gjerne ha egen blogg.
Søknadsfrist: 10. juli 2014.

Graph It søker designere som kan bruke alkoholbaserte tusjer (Graph It markers) på sine prosjekter. Designerne må kunne lage tre prosjekter hver måned, og delta i to utfordringer hver måned. Designerne kan også bli spurt om å bidra med fysiske bidrag som sendes inn og vises på utstillinger og lignende.
Søknadsfrist: 14. juli 2014.

Creative Embellishment søker Design Team-medlemmer for en periode på seks måneder fra 1. oktober 2014. DT-medlemmene må kunne lage tre prosjekter i måneden. Creative Embellihment produserer i første rekke chipboards og designerne vil motta produkter de selv velger til en verdi av USD40 per måned i perioden de er med i teamet.
Søknadsfrist: 28. juli 2014.

Not Just Cards søker Design Team-medlemmer som kan arbeide med digitale stempler utover det å lage kort med motivene. Designerne bør ha egen blogg og være aktive på Facebook. Det forventes at de som søker kan lage et kort og et annet prosjekt hver måned, samt bidra med å kommentere på innsendte bidrag til utfordringer.
Søknadsfrist: 31. juli 2014.

Andre utlysninger:

The Paper Crafting, Scandinavian Edition, vil gjerne ha kontakt med bidragsytere til vårt magasin. Du kan lese mer her, og ta kontakt med oss på følgende e-postadresse: editor@thepapercafting.com

Scrap n’ Art ønsker bidrag til august-utgaven. Tema for bidragene skal være “Moro” (“Fun”).
Frist: 1. juli 2014.

Lets get Sketchy ønsker bidrag til sitt online-magasin, utgave nr. 4 som kommer ut i august.
Frist: 1. juli 2014.

Illustrasjonsfoto:
Palos Verdes Library District, Flickr
License CC BY 2.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA