AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 39

0 776

Kanskje 2016 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

DESIGN TEAM-UTLYSNINGER:

Cards und More søker etter nye designere. Designerne må ha egen blogg og være aktive på sosiale media. I tillegg forventes det at designerne kan ta gode fotografier.  Det er også viktig at designerne er gode til å samarbeide og at de kan forholde seg til tidsfrister.
Søknadsfrist: 30. september 2016

Tammy Tutterow søker etter nye medlemmer til et nyoppstartet Design Team. Designerne bør ha egen blogg og være aktive på sosiale media. Det forventes at designerne lager to prosjekter hver måned som de poster ut på sin blogg og deler på sosiale media.
Søknadsfrist: 1. oktober 2016

A blog named Hero søker etter nye designere. Utfordringsbloggen har fokus på produkter fra Hero Arts og designerne må like å arbeide med disse. Det forventes at designerne kan lage to prosjekter hver måned, at de har en aktiv blogg samt er aktive på sosiale nettverk som Facebook og Instagram.
Søknadsfrist: 4. oktober 2016

Crafters together against cyberbullying søker etter designere. Designerne må kunne lage 1-2 prosjekter hver måned og ta gode fotografier av sine prosjekter.
Søknadsfrist: 9. oktober 2016

Happy Little Stampers søker etter nye designere. Designerne må ha egen blogg og lage et bidrag i forbindelse med utfordringer hver måned. Designerne må også kommentere innsendte utfordringsbidrag samt gi sin stemme til den av bidragene de liker best.
Søknadsfrist: 15. oktober 2016

ScraPerfect søker etter nye designere. For å søke må du ha en aktiv blogg og/eller You Tube-kanal. Det er en fordel dersom du har noe erfaring med å lage videoer. Det forventes at designerne kan lage 2-3 prosjekter i måneden hvor en være med en lengre beskrivelse (tutorial).
Søknadsfrist: Åpen

Creative Fingers Challenge er en engelskspråklig utfordringsblogg som har “Anything goes”-utfordringer annenhver fredag. Designerne må kunne levere et prosjekt annenhver uke. Prosjektene leveres i Creative Fingers Challenges gruppe på Facebook. Designerne må ha egen blogg, like å arbeide med digitale stempler og kunne ta gode bilder av sine prosjekter. Det er en fordel å kunne engelsk godt nok til å både samtale med teamet og legge igjen kommentarer i forbindelse med utfordringer. For spørsmål angående Designteamet eller søknad til Creative Fingers team kan man ta kontakt med Angelique via Facebook: https://www.facebook.com/EngelDesignsScrap Man kan også søke ved å delta i utfordringen til Creative Fingers med et kort du har lagd og føy da til “DT” bak navnet ditt.
Søknadsfrist: Åpen

Dreamtime Craft Supplies søker etter designere til sitt Design Team. Designerne må kunne lage et prosjekt hver måned og ha personlig blogg. Designerne må også kunne kommentere innsendte bidrag til utfordringer.
Søknadsfrist: Åpen

The Scrapoholic Candy Shop søker etter nye designere. Designerne bør like å arbeide med og fargelegge digitale stempler. Det forventes at designerne leverer et prosjekt hver uke.
Søknadsfrist: Åpen

Life of Scrap søger medlemmer til Design Team. Alle stilarter er velkomne. Eneste krav er at du kan tage gode fotos og laver nøjagtige beskrivelser af dine arbejder. Som medlem skal du have en aktiv Facebook konto og også meget gerne en blog. Send en mail til info@lifeofscrap.dk med et par billeder af det du laver samt lidt om dig selv.
Søknadsfrist: Åpen

Scrapper’s Delight søker etter designere. Designerne må kunne lage to prosjekter hver måned som de publiserer på egen blogg samt deltar med i minst tre utfordringer. I tillegg forventes det at designerne kommenterer innsendte bidrag, har en aktiv blogg samt at de kan ta gode bilder av sine prosjekter.
Søknadsfrist: Åpen

Cute as a Button ønsker å få nye designere i sitt Pocket Letter-team. Designerne bør ha en aktiv blogg og Facebook-konto, og de bør kunne lage 1-2 prosjekter i måneden. Det er også forventet at designerne kan arbeide med digitale motiv og ta gode bilder.
Søknadsfrist: Åpen.

613 Avenue Create søker etter nye designere og kursholdere. Designerne forventes å lage to prosjekter i måneden og delta i aktiviteter for Design Teamet. Kursholderen forventes å lage to tutorials i måneden. Disse kan være enten videoer eller trinn-for-trinn-instruksjoner.
Søknadsfrist: Åpen.

Picturing the World søker designerne som liker å lage romantiske prosjekter. Det forventes at designerne kan inspirere andre via Picturing the Worlds blogg ca. en gang i uken.
Søknadsfrist: Åpen.

ANDRE UTLYSNINGER:

The Paper Crafting ønsker bidrag til kortgalleriet vi lanserer på World Cardmaking Day 1. oktober. Du kan sende inn opp til fire kort. Vi trekker en gave blant alle som bidrar til galleriet. Send bilder av ditt/dine kort til editor@thepapercrafting.com og oppgi ditt fulle navn og hvilket land du bor i. Denne utlysningen er åpen for kortlagere bosatt i Danmark, Norge eller Sverige.
Innsendingsfrist: 30. september 2016 (ny frist)

Create a Smile søker etter bidrag til mini-magasinet “Treasures”. Du må bruke produkter fra Create a Smile som hovedfokus på bidragene som ikke kan ha blitt publisert tidligere.
Innsendingsfrist: 30. september 2016 (ny frist)

Illustrasjon i vignett: 123freevectors, DeviantArt. License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA