AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 40

0 884

Kanskje 2015 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

DESIGN TEAM-UTLYSNINGER:

What’s up Roc søker etter nye designere.  Designerne bør ha en blogg eller være registrerte på sosiale medier hvor de deler sine prosjekter. Det er påkrevd at designerne bruker stempler fra What’s up Roc både når man søker på Design Team-oppdrag og når man er med i Designteamet.
Søknadsfrist: 30. september 2015.

Tresor de Luxe søker etter nye designere som kan lage prosjekter for blogg og for You Tube. Det forventes at man lager tre prosjekter i måneden som publiseres enten på blogg eller som video. Designerne vil få tilsendt produkter fra Tresor de Luxe og få rabatt ved kjøp.
Søknadsfrist: 30. september 2015.

Hjerteboden søker etter nye inspiratører til sitt Design Team. For å søke deltar du på månedens utfordring som er “Høst” og skriver “DT” bak navnet ditt eller sender en e-post med litt informasjon om deg selv og en eller flere bilder av dine prosjekter.
Søknadsfrist: 30. september 2015.

Sagapro Scrap søker etter nye medlemmer til Designteamet. Designerne må kunne lage et prosjekt og en tutorial i måneden. Designerne får 10 prosent avslag i butikken og et sett produkter hver måned.
Søknadsfrist: 30 .september 2015.

J&S Hobbies and Crafts søker etter nye designere til sitt team. Designerne må kunne lage minst ett prosjekt i måneden og dele prosjekter på You Tube, Facebook og egen blogg med link tilbake til J&S. Designerne får tilsendt produkter hver måned samt avslag i butikken.
Søknadsfrist: 30. september 2015.

Oak House Studio søker etter designere. Designerne må kunne lage tre prosjekter i måneden, samt bidra med andre prosjekter dersom det er nødvendig. Prosjektene må kunne publiseres på designernes egen blogg, på Oak House Studios blogg og på Facebook. Designerne må også kunne ta gode bilder av sine prosjekt.
Søknadsfrist: 1. oktober 2015.

Cards und More søker etter nye medlemmer til Designteamet. Designerne må ha egen blogg og delta på sosiale nettverk som Facebook, Instagram og Pinterest. Designerne må også kunne ta gode bilder av sine prosjekter.
Søknadsfrist: 4. oktober 2015.

Artist in Residence/Imagine Crafts søker etter nye designere. Designerne må kunne lage 2-3 prosjekter i måneden avhengig av hvilket team de er med i. Designerne vil få tilsendt produkter som det forventes at de promoterer på egen blogg/webside samt at man følger Imagine Crafts på alle sosiale nettverk man er registrert på.
Søknadsfrist (første runde): 5. oktober 2015.

Crafter’s Companion søker etter nye designere. Designerne bør ha egen blogg og være aktive på sosiale media. Designerne vil motta produkter og få rabatt hos Crafter’s Companion i tiden de er med i teamet.
Søknadsfrist: 7. oktober 2015.

C.S.I søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage en layout i måneden og kommentere bilder i galleriet. For å søke lager du en layout med utgangspunkt i “September Case Files”.
Søknadsfrist: 10. oktober 2015.

Deedee’s Digis søker etter nye designere som kan delta i teamet fra november 2015 til februar 2016. Det forventes at designerne kan lage to prosjekter med produkter fra Deedee’s Digis hver måned og være med på å promotere produktene på internett.
Søknadsfrist: 19. oktober 2015.

Doodlebug Design søker etter nye medlemmer til Designteamet. Designerne må kunne lage to prosjekter i måneden som publiseres hos Doodlebug Design. I tillegg er det ønskelig at prosjektene også publiseres tre andre steder på nettet (blogg, sosiale medier).
Søknadsfrist: 25. oktober 2015.

Cute as a Button ønsker å få nye designere i sitt Pocket Letter-team. Designerne bør ha en aktiv blogg og Facebook-konto, og de bør kunne lage 1-2 prosjekter i måneden. Det er også forventet at designerne kan arbeide med digitale motiv og ta gode bilder.
Søknadsfrist: Åpen.

613 Avenue Create søker etter nye designere og kursholdere. Designerne forventes å lage to prosjekter i måneden og delta i aktiviteter for Design Teamet. Kursholderen forventes å lage to tutorials i måneden. Disse kan være enten videoer eller trinn-for-trinn-instruksjoner.
Søknadsfrist: Åpen.

Illustrasjon i vignett: 123freevectors, DeviantArt. License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA