AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 43

0 504

Kanskje 2015 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

DESIGN TEAM-UTLYSNINGER:

Doodlebug Design søker etter nye medlemmer til Designteamet. Designerne må kunne lage to prosjekter i måneden som publiseres hos Doodlebug Design. I tillegg er det ønskelig at prosjektene også publiseres tre andre steder på nettet (blogg, sosiale medier).
Søknadsfrist: 25. oktober 2015.

Honey Bee Stamps søker etter nye designere som kan lage et nytt prosjekt hver uke samt bidra til å promotere Honey Bee Stamps på egen blogg og sosiale nettverk som Facebook, Instagram med flere. Designerne må også kunne delta ved produktlanseringer, blog hops osv.
Søknadsfrist: 30. oktober 2015.

Open Minded Crafting Challenges søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage et prosjekt hver måned og være med på å velge ut en favoritt blant innsendte bidrag til utfordringer.
Søknadsfrist: 31. oktober 2015.

Miss Rach søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne må kunne lage prosjekter med digitale motiv fra Miss Rach, og det forventes at de kan lage 4-5 bidrag i måneden. Det er videre ønskelig at prosjektene promoteres gjennom at man deltar i utfordringer, på sosiale nettverk, i magasiner og på egne blogger.
Søknadsfrist: 31. oktober 2015.

Pickled Potpourri Designs søker etter nye designere som kan delta i Designteamet i et år fra desember 2015. Det er forventet at designerne kan lage to prosjekter hver måned som vises fram hos Pickled Potpourri Designs og på egen blogg.
Søknadsfrist: 31. oktober 2015.

Creative Artiste søker etter nye designere som liker å arbeide med digitale stempler. Designerne må ha egen blogg og Facebook-konto. Designerne må kunne levere et prosjekt hver måned og kommentere innsendte bidrag til utfordringer.
Søknadsfrist: 1. november 2015.

Stamping Smiles Designs søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne bør kunne lage prosjekter i forbindelse med to månedlige utfordringer samt et prosjekt til Stamping Smiles Designs blogg. Designerne bør også kunne kommentere innsendte bidrag til utfordringene og ta gode bilder.
Søknadsfrist: 11. november 2015.

Gecko Galz søker etter nye designere. Designerne må kunne lage et prosjekt hver måned som viser produkter fra Gacko Galz, et prosjekt til kundeutfordringer og lage minst et blogginnlegg om Gecko Galz hver måned. Designere bør også hjelpe til med å promotere Gacko Galz ved å sende inn prosjekter til publisering i magasin, til utfordringer osv.
Søknadsfrist: 20. desember 2015.

Cute as a Button ønsker å få nye designere i sitt Pocket Letter-team. Designerne bør ha en aktiv blogg og Facebook-konto, og de bør kunne lage 1-2 prosjekter i måneden. Det er også forventet at designerne kan arbeide med digitale motiv og ta gode bilder.
Søknadsfrist: Åpen.

613 Avenue Create søker etter nye designere og kursholdere. Designerne forventes å lage to prosjekter i måneden og delta i aktiviteter for Design Teamet. Kursholderen forventes å lage to tutorials i måneden. Disse kan være enten videoer eller trinn-for-trinn-instruksjoner.
Søknadsfrist: Åpen.

Illustrasjon i vignett: 123freevectors, DeviantArt. License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA