AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 7

0 714

Kanskje 2018 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

DESIGN TEAM-UTLYSNINGER:

Clique Kits søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne må kunne lage innlegg til bloggen og til You Tube-kanalen til Clique Kits med hovedfokus på en av disse. Det er påkrevd at designerne er registerte på Facebook og det er ønskelig at man har talent for å arbeide med digitale kuttefiler. 
Søknadsfrist: 19. februar 2018

Tresors de Luxe søker etter nye designere og de ønsker å komme i kontakt med bloggere og youtubere. Det forventes at designerne lager et prosjekt hver uke og at de er aktive på sosiale media. 
Søknadsfrist: 24. februar 2018

Clear Scraps Blog søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage tre prosjekter hver måned, lage trinn-for-trinn beskrivelser og ta gode bilder av prosjektene sine. Det er også forventet at designerne kan dele bilder av prosjektene på sosiale media.
Søknadsfrist: 25. februar 2018

The Paper Crafting søker etter nye gjesteskribenter. Som gjesteskribent i The Paper Crafting skriver du en artikkel hver måned i 3-6 måneder. Tema for artiklene skal være papirhobby og/eller Home Deco (mindre interiørprosjekter). Søknad sendes til: editor@thepapercrafting.com 
Søknadsfrist: 1. mars 2018

Scrapping4Fun Challenges søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Det forventes at designerne har en aktiv blogg, en Facebookkonto og at de er flinke til å fotografere. Det forventes at designerne deltar på to utfordringer hver måned og at de kommenterer innsendte bidrag til utfordringene. 
Søknadsfrist: 9. mars 2018

Kreahyggeri søker etter medlemmer til sitt nye Design Team. Det forventes at designerne lager 1-2 prosjekter hver måned og at de forplikter seg til å være med i teamet i et halvt år av gangen. Designere bør også kunne ta gode bilder og linke til Kreahyggeris blogg, bruker hashtags tilknyttet butikken og så videre.
Søknadsfrist: 15. mars 2018

Creatalicious Challenge søker etter nye designere. Designerne må kunne lage et bidrag i måneden, kommentere innsendte bidrag til utfordringer samt være med på velge ut topp 3 blant utfordringsbidragene.S
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Cards 4 Gals søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Cards 4 Gals arrangerer utfordringer annenhver uke og det forventes at designerne kan lage bidrag til disse. Det er også forventet at designerne kan kommentere innsendte bidrag og velge vinnere.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Southern Girls søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne kan lage kort, layouts, Art Journals eller holde på med Mixed Media.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Swedish House Crafts søker etter aktive “You Tubere” som liker å dele fremgangsmåten til tingene de lager, samt linke tilbake til produkter som brukes i videoer. Trykk på “Go to Page Contact” på Swedish House Crafts webside for å søke.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Pause Dream Enjoy Challenges søker etter designere. Designerne må ha en aktiv blogg og lage et prosjekt annenhver uke. Det er også viktig at designerne kan holde deadlines. 
Søknadsfrist: Åpen

Sunny Day Crafting søker etter nye designere. Designerne må ha egen, aktiv blogg og de må kunne lage bidrag annenhver uke. De bør også ha konto på Facebook.
Søknadsfrist: Åpen

DecoArt søker etter nye designere. Designerne vil få tilsendt oppgaver fra DecoArt hvor man bes om å bruke et underlag fra en lokal hobbybutikk sammen med de mediene DecoArt ønsker å promotere. Designeren sender så inn et forslag til prosjekt som skal godkjennes av DecoArt. 
Søknadsfrist: Åpen.

Paper Wing Productions søker etter nye designere. Designerne må kunne lage prosjekter som de publiserer på Paper Wing Productions blogg to ganger hver måned.
Søknadsfrist: Åpen.

Illustrasjon i vignett: 123freevectors, DeviantArt. License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA