Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

AKVAREL FARVELÆGNING MED DISTRESS INKS

Med Distress Inks fra Tim Holtz kan man lege med utroligt mange teknikker. I dag vil vi vise Jer, hvordan man kan bruge Distress Inks til akvarel maling af et stempel motiv.

Jeg har lavet dette kort, hvor jeg til tag’en har brugt akvarel karton. Mit stempel motiv er farvelagt med brug af en vandpensel og Distress Inks. I videoen viser jeg, hvordan jeg laver kortet. Når man vil farvelægge et stempel motiv med vandfarver eller alkoholtusser (Copics/ Promarkers/ andet) er det vigtigt at stempelsværten er vandfast.

IMG_0836

For detaljeret materiale liste se HER.

Da jeg lavede dette kort, så lærte jeg noget på den hårde måde. Jeg lærte, at det er vigtigt ikke at få for meget vand på sit motiv. I så fald kan det anbefales at duppe noget af det overskydende vand op med en papirsserviet. Risikoen er, at farverne kan løbe og dermed “ødelægge” motivet. Det skete nemlig for mig med den øverste blomst. Se nedenstående billede – her kan man tydeligt se, hvordan den mørke orange farve er løbet. Ja, så kan man lære det 🙂

IMG_0835

Det bedste råd jeg kan give er, at kaste sig ud i det og bare prøve. Man kan kun blive bedre og bedre 🙂

Hvis du er interesseret i Distress Inks, kan vi anbefale dig, at se på nogle af vores tidligere artikler:

Pia :o)

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...