UT I VERDEN: ALBERTO FRA ITALIA

0 826
 
20150426_142332

Dersom du ikke kjenner til Albertos arbeider fra tidligere er det virkelig verdt å bruke litt tid på å studere hans prosjekter. Alberto er med sine 20 år yngre enn det jeg tror er gjennomsnittsalderen for kortlagere, men har allerede kommet langt og er blitt lagt merke til av store produsenter som for eksempel Magnolia og Whiff of Joy.

Hva er ditt navn og hvor bor du?
Alberto fra Italia.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg holder mest på med kortlaging, men jeg liker alle former for papirhobby fra Mixed Media til Art Journal og alt i mellom.

Når startet du med papirhobby?
Jeg startet med papirhobby i 2008, da var jeg bare 13 år gammel.

Hva (og hvem) inspirer deg?
Alt omkring meg er til stor inspirasjon. Jeg elsker hobbyen når jeg er i godt humør eller er forelsket så før jeg begynner med hobbyen er det alltid bra for meg å gå en fin tur i lag med venner, drikke kaffe i lag med inspirerende mennesker og så videre. Jeg finner også mye inspirasjon på internett. Mange av oss kjenner allerede til websteder som Instagram, Facebook eller Pinterest. Disse stedene er flotte når man trenger inspirasjon, nye idéer eller vil møte fantastiske mennesker.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Nesten hver dag. I forrige måned var jeg opptatt med avsluttende eksamener slik at jeg ikke fikk så mye tid til hobbyen, men som oftest holder jeg på hver dag.

Kan du beskrive prosjektene som presenteres i denne artikkelen?
Jeg har inkludert bilder av noen av de arbeidene som best beskriver meg. Jeg jobber innenfor ulike stilarter så jeg ønsket å vise fram litt forskjellige prosjekter.

20141223_13435020141223_134416

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA