Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

ALBUM: GRAPHIC 45’S GOOD OL’ SPORTS + VIDEO

Da var tiden kommet til mitt siste prosjekt som gjestedesigner. Denne gangen har jeg laget et album. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke dette albumet til så jeg har laget det slik at jeg kan gi det bort eller bruke det selv. GD2016 Linda Heskestad

Det første jeg gjorde var å finne kartong og mønsterark som jeg hadde lyst til å bruke. Jeg fant også fram noen dies og stempler jeg trodde jeg kunne bruke.

gd2016-linda-6-01

Nå har jeg mønsterark og kartong som passer sammen. Første valg som må gjøres er å bestemme størrelsen på albumet, og for dette faller valget på sider som er 6 1/4’’x 6 1/4’’. Jeg finner frem verktøyet og utstyret jeg trenger for kunne laget albumet.

gd2016-linda-6-02

Starter med å skjære til, score og brette alle sidene i albumet. Lager også ferdig alle flipper og fester de der de skal være. De kantene som skal få en bord, punsjes nå som det fortsatt er enkelt å håndtere sidene. Så setter jeg sidene sammen før de pyntes med mønsterark.

gd2016-linda-6-03

gd2016-linda-6-04Skjærer til mønsterarkene, men har bare litt lim midt på siden, sånn at de kan tas av hvis jeg får behov for det seinere. Jobber mye fra start til slutt i albumet og gjør en og en ting før neste ting blir begynt på. Deretter begynner jeg foran i albumet igjen, og går igjennom sidene og bestemmer hvordan de skal være. Samtidig som jeg gjør dette limer jeg fast mønsterarkene og skjærer til og stanser ut de fotomattene som skal limes fast i albumet. Så er det klart for å lage forsiden, baksiden og sette hele albumet sammen. Innbindingen som er brukt på dette albumet er fra Karthryn Scraps.

gd2016-linda-6-05

gd2016-linda-6-06

Det som gjenstår nå er å pynte alle sidene og utsiden av albumet. Helt først i albumet lager jeg en “falsk” waterfall for å lage plass til flere biler. Bakerst i albumet lager jeg en Twist and Fold med plass til flere små bilder.

gd2016-linda-6-07

gd2016-linda-6-08

Har også laget en video som viser hvordan det ferdige albumet ser ut:

***

***

Jeg har brukt:

 • MISTI, Scoreboard, skjærebrett og Tool’n one fra Spellbinders.
 • Lim, tape, 3D lim og ATG.
 • 12’’ * 12’’ chipboard – Bazzill.
 • A4 kartong i elfenben – Play Cut.
 • 12’’ * 12’’, 8’’ * 8’’ og 6’’ * 6’’ mønsterark fra serien Good Ol’ Sports – Graphic 45.
 • Svart tusj – Zig.
 • Distress ink, Frayed Burlap – Ranger.
 • Archival ink, Potting Soil – Ranger.
 • Magneter – ukjent.
 • Inktense 24 fargeblyanter – Derwent.
 • Deep edge borderpunsjer – Martha Stewart.
 • Fotohjørne punsj – Martha Stewart.
 • Kamera stempel – Marianne Design.
 • Journaling stempel – ukjent.
 • Fri som fuglen stempel – Papirdesign.
 • #denfølelsen stempel – Staz
 • Hastags jul stempler – Papirdesign.
 • Bird Crazy stempler og dies – Sizzix.
 • Fall Owl Border die – Cottage Cutz.
 • Stacked Star die – Simon Says Stamp.
 • Small Stitched Leaves dies – Lawn Fawn.
 • Small Stitched dies – Lawn Fawn.
 • Tim Holtz mixed media die – Sizzix.

Klem Linda aka Lindas Papercrafting

The Paper Crafting siger 1000 tak til Linda for at slutte af med så flot og stort et projekt. Det er en super god idé at lave projekter, som på et eller andet tidspunkt kan gives væk. Særligt, når det drejer sig om store projekter, som at lave et helt album.

Linda, som er vores Album & Eske Inspirator på GD2016 teamet, har gennem året vist super flotte projekter i vores magasin. Hvis du ikke har se hendes tidligere projekter, så anbefaler The Paper Crafting helt klart, at du kigger forbi:

2 Comments

Leave a Reply

CAPTCHA


Et blomsterkort til bursdagsbarnet

Bursdagskort er noe jeg setter pris på å lage, for her...

PÅSKEEGG I MIXED MEDIA STIL

Det er snart påske, og påskeeggproduksjonen har startet hos mange. Noen...

UT I VERDEN: BECCA FRA USA

For alle som er glad i den rene og enkle stilen...

ART JOURNALING: HVIS ALBERT EINSTEIN SIGER DET

Ifølge Albert Einstein kan ens intelligens have det sjovt. Hans citat:...