UT I VERDEN: ANDREA FRA TYSKLAND

1 827

001wer

Andrea Danz er den første papirkunstneren fra Tyskland i vår serie “Ut i verden”. Andrea har holdt på med papirhobby i rundt 15 år og er en svært dyktig papirkunstner. Andrea forteller at hun liker å lage prosjekter som, i tillegg til å være dekorative, også er nyttige på en eller annen måte. Et eksempel på det er vekkerklokken med minialbum som du ser bilder av lengre nede i artikkelen. Vi er glade for å kunne presentere Andrea i The Paper Crafting i dag.

Andrea REDHva er ditt navn og hvor bor du?
Jeg heter Andrea Danz – nicknavn: Emmi41. Jeg bor sammen med min familie og to siameser-katter i Hessen, Tyskland.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager kort, minialbum og layouts, men også for eksempel Home Deco.

chal28-7

Når begynte du med papirhobby?
Jeg har i hele mitt liv arbeidet med papir og andre hobbymaterialer. Papirhobbyen begynte jeg med for rundt 15 år siden. Fotoalbum og interiørdesign, i noe kortere tid. Da jeg startet med papirhobby fantes det ikke en gang et eget navn på hobbyen og man fikk ikke kjøpt papir og andre produkter slik som i dag. Den gangen samlet man på souvernirs som man limte inn i album og man skrev alt for hånd.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg trenger sjelden inspirasjon utenfra, jeg har så mange idéer i hodet fra før. Dersom jeg trenger inspirasjon hender det at jeg søker på nettet, for eksempel på Pinterest. Tidligere pleide jeg også å delta på forum på nettet, men har dessverre ikke så god tid til det lengre.

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. Maryann skriver

    Fantastiske projekter som Andrea har lavet, men jeg har set en hel del af hendes smukke projekter tidligere også, og hun er helt uovertruffen god.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA