Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

UT I VERDEN: ANDREA FRA TYSKLAND

001wer

Andrea Danz er den første papirkunstneren fra Tyskland i vår serie “Ut i verden”. Andrea har holdt på med papirhobby i rundt 15 år og er en svært dyktig papirkunstner. Andrea forteller at hun liker å lage prosjekter som, i tillegg til å være dekorative, også er nyttige på en eller annen måte. Et eksempel på det er vekkerklokken med minialbum som du ser bilder av lengre nede i artikkelen. Vi er glade for å kunne presentere Andrea i The Paper Crafting i dag.

Andrea REDHva er ditt navn og hvor bor du?
Jeg heter Andrea Danz – nicknavn: Emmi41. Jeg bor sammen med min familie og to siameser-katter i Hessen, Tyskland.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager kort, minialbum og layouts, men også for eksempel Home Deco.

chal28-7

Når begynte du med papirhobby?
Jeg har i hele mitt liv arbeidet med papir og andre hobbymaterialer. Papirhobbyen begynte jeg med for rundt 15 år siden. Fotoalbum og interiørdesign, i noe kortere tid. Da jeg startet med papirhobby fantes det ikke en gang et eget navn på hobbyen og man fikk ikke kjøpt papir og andre produkter slik som i dag. Den gangen samlet man på souvernirs som man limte inn i album og man skrev alt for hånd.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg trenger sjelden inspirasjon utenfra, jeg har så mange idéer i hodet fra før. Dersom jeg trenger inspirasjon hender det at jeg søker på nettet, for eksempel på Pinterest. Tidligere pleide jeg også å delta på forum på nettet, men har dessverre ikke så god tid til det lengre.

Artikkelen fortsetter på neste side.

One Response

Leave a Reply

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...

SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...