ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2017: IDA BIRGITTE

1 1,517

Etter noen spennende måneder fra november 2017 til april 2018 fikk vi endelig kåret “Årets skandinaviske scrapper 2017” på Scrapbookingdagen 6. mai i år. I dag publiserer vi et intervju med vinneren Ida Birgitte Weldingh Eftedal fra Norge. 

Hva føler du nå?
Jeg føler meg stolt og veldig overrasket. Jeg vet egentlig ikke hvem som nominerte meg og butikken (Scrappehjertet), men det var selvfølgelig veldig hyggelig og jeg er utrolig takknemlig. At jeg skulle gå videre og tilslutt vinne, nei det trodde jeg ikke. De andre som var nominert hadde utrolig flotte prosjekter.

Hvorfor tror du at det var du som vant?
Jeg startet scrappehjertet nettbutikk i 2010 og så åpnet jeg fysisk butikk i 2013. Har jobbet knallhardt i mange år for å komme dit vi er nå. Service, nyheter hele tiden og flinke ansatte har mye å si. Vi har en trofast stor kundegruppe, store treff og så hadde jeg Stavern i ryggen.

Har det å bli kåret til Årets skandinaviske scrapper påvirket ditt forhold til papirhobbyen?
Det har selvfølgelig gitt ny giv til å fortsette. Vi har akkurat bygd ut butikken og med da dette i tillegg blir det jo bare mere moro.

Hvilke reaksjoner har du fått?
De har bare vært positive. Har fått gratulasjoner på nett, venner, bekjente og ukjente som tydeligvis vet hva jeg driver med.

Er det noe du vil si til de som stemte på deg?
Jeg vil gjerne få takke alle kunder, venner, familie, ansatte og designteam som har stemt på meg og støttet meg. Jeg ble alvorlig syk i 2016 og måtte vurdere om jeg måtte legge ned butikken, men alle rundt meg sa at det kunne jeg bare glemme! Alle stilte opp 100% for meg mens jeg var i behandling. Det er deres fortjeneste at at butikken fortsatt er her i dag.

Vi gratulerer Ida Birgitte så mye som “Årets skandinaviske scrapper 2017”. 

Foto: Ida Birgitte
Publisert med tillatelse

 

1 kommentar
  1. Tone K. skriver

    Gratulerer så mye! 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA