Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

CARINAS ART JOURNAL MED LITE LÄSKIG HALLOWEEN-KÄNSLA

IMG_4296
Carina Kindh har beskrevet Art Journal-sidene som du ser overfor slik: “Art journal med lite läskig Halloween-känsla” og papirprosjekter laget til Halloween skal nok være litt skumle. Men som Carina sier Halloween har fått en litt dårlig klang fordi man tror at alt skal være så skummelt og ekkelt som mulig, men det er egentlig opp til hver og en. Carina har lekt seg med å dekorere en gammel bok og nedenfor kan du lese mer om hvordan hun laget sidene.

Carina kjøpte en gammel bok på brukthandel og startet med å lime sammen tre sider for å lage en holdbar bakgrunn som hun kunne male og fikse på. Som oftest bruker Carina Modge Podge eller Gesso som grunning før hun begynner å male og dekorere sidene. På disse to sidene vi viser fram i dag har Carina brukt stempler fra Pysseldagsog hun lagde disse sidene som et DT-oppdrag for nettopp Pysseldags. Bildet av tvillingene har hun funnet på internett. Som bakgrunn har Carina brukt et innpakningspapir fra ICA, og hun har tegnet og fargelagt med Pitt Artist Pens, Gesso og Distress Paints.

IMG_4294

At Carina, med aner fra USA, elsker Halloween og stemningen rundt denne merkedagen går tydelig fram i dette prosjektet, og vi håper at det kan inspirere flere til å gjøre et forsøk eller to. The Paper Crafting takker Carina for at vi fikk lov å vise fram hennes Art Journal-sider og dersom du vil se mer av det Carina lager kan du besøke bloggen hennes her: Carina’s Creative Mess

Foto: Carina Kindh
Publisert med tillatelse

One Response

Leave a Reply

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...