ART JOURNALING: ALICE IN WONDERLAND

0 1,218

GD2016 Susan Janicula

Hej Susan fra GD2016 her. Denne gang vil jeg vise Jer en dobbeltsidet journal side. Det er snart Halloween, så Alice in Wonderland med et tvist af lidt dark er vist på sin plads. Jeg ville prøve, om jeg kunne lave en side med et færdigt billede fra Graphic 45’s papir.

Type prosjekt: Art Journal
Anledning: Generell
Stilart: Whimsical
Teknikker brukt: Stempling, Fuzzy Cutting, maling

GD2016 Susan #5-00

Jeg startede med at finde farver og brugte et farvehjul. Og papir, som passede til det færdige billede. Jeg fik klæbet mine papirstumper på siden og jeg fik derefter lagt paste ovenpå med en stencil. Efter tørring var det tid til at bruge mine farver.

GD2016 Susan #5-01

Det ser ud som kaos, men det hjælper rigtigt meget, at jeg kommer gesso på med min brayer – så kommer der lidt ro på.

GD2016 Susan #5-02

Jeg klippede billedet ud, helt inde ved kanten af motivet af det jeg har valgt der skulle vises. Uden om malede jeg en skygge i hvidt og derefter i grønt. På baggrunden brugte jeg en stencil med træer og dæmpede dem med hvid Crayon.

GD2016 Susan #5-03

Jeg fik limet billedet fast, så kunne jeg gøre det nederste af journalsiden færdig.

GD2016 Susan #5-04

Herunder kommer der lidt detalje billeder.

GD2016 Susan #5-05

GD2016 Susan #5-06

Jeg har brugt:

  • Distress Crayons
  • Plus Color Acrylic Aubergine, Turquoise, Primary Yellow og Lime Green
  • Dina Wakley Media Acrylic Paint Hvid
  • Stencil Creepy Trees, Jofy 007 og HCW tekst
  • Graphic 45 papir Alice in Wonderland
  • Eclectica {Everything Art} – PaperArtsy stamps
  • Dylusion Journal 22×22 cm

 

Knus, Susan aka Klistersøster

Susan er en del af vores GD2016 gjestedesigner team, som vores Grunge & Steampunk Inspirator. Hun kan dog meget, meget mere end det. Nedenfor kan du se hendes tidligere GD2016 projekter her i magasinet:

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More