ART JOURNALING: I LOVE YOU BECAUSE

0 1,088

Selve inspirationen til denne side kommer udelukkende fra det clean up print jeg her fik lavet vha. min gelli plate. Selve baggrunden mindede mig om planeter og universet. Herefter kom jeg til at tænke på et citat, jeg havde set et par uger forinden ”I love you because the entire universe conspired to help me find you”.

Type prosjekt: Art Journal
Teknikker brukt: Gelli Printing
Hovedfarge: Hvitt

Tankerne bag projektet:

Tankerne bag projektet, ja de kom hurtigt til mig, da jeg så mit Clean Up Print fra min Gelli Plate. Jeg så et univers for mig, og hurtigt ledede det tankerne fremad mod det endelige resultat. Citatet ”I love you because the entire universe conspired to help me find you” fra bogen The Alchemist passede lige ind i dette univers og blev derfor teksten på min side.

Ria-K GD2016 #5-11

Da jeg skulle vælge farver, tænkte jeg ”mit univers, mine farver”, derfor dette lidt atypiske univers af farver som aqua, lilla, grønne, turkise og kobber farver. Det er jo netop det, der er så fantastisk ved Art Journaling – der er ingen regler!

Teknikker anvendt:

Igen har jeg brugt min Gelli Plate (size 8”x11”). Denne side var egentligt et clean up print, hvilket betyder, det er det sidste man laver for at rengøre sin plade. Men jeg kunne ikke få mig selv til at smide denne ud. Den fik mig straks til at tænke på et citat jeg havde set nogle uger forinden. Billedet fik mig også til at tænke på planeter og universet i sig selv.

Ria-K GD2016 #5-01

Herefter skar jeg min side til så selve mit Gelli Plate print fyldte hele siden, sådan at der var akryl maling på hele siden. Så gav jeg siden et tyndt lag Golden Matte Medium og lod det tørre. Herefter skrev jeg mit valgte citat, først med en blød blyant, så en sort posca tusch og sluttede af med at skrive oveni med en grå posca tusch, da jeg syntes den sorte var alt for skarp mod baggrunden.

Ria-K GD2016 #5-02

Med Caran D’Ache Neocolor || Watersoluble og Faber Castell Gelatos farvelagde jeg min side yderligere. Jeg brugte også nogle hjemmelavede stencils, som jeg har skåret på min Silhouette Cameo.

Ria-K GD2016 #5-03For at skabe lidt dybde tegnede jeg enkelte detaljer op med min Bark 2000 Derwent Inktense pencil. Jeg blandede lidt kobber akrylmaling med vand til at lave pletter med. Med en pensel, som jeg bankede mod min finger, lavede jeg mange små gyldne pletter, som skal gøre det ud for stjerner.

Ria-K GD2016 #5-04

Ria-K GD2016 #5-05

Materialeliste:

 • Hvidt Karton
 • Akryl maling
 • Gelli Plate 8” x 11”
 • Golden Matte Medium
 • Blød blyant
 • Black PC-1M Posca
 • Slate Grey PC-1M Posca
 • Caran D’Ache Neocolor || Watersoluble
 • Faber Castell Gelatos
 • Hjemmelavet stencil
 • Bark 2000 Derwent Inktense pencil
 • Akryl maling, Kobber
 • Vand
 • Pensel

Ria-K GD2016 #5-06

KreaTive hilsner KreaTrolden

Utroligt spændende at følge Ria-Kirstine’s proces fra start til slut ved tilblivelsen af en Art Journaling side.

Du kan nedenfor følge med i, hvad GD2016 Ria-Kirstine har lavet af spændende Art Journaling projekter i magasinet:

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA