ART JOURNALING: TIME FLIES

0 583

Time Flies, tiden suser af sted og timerne flyder sammen og forsvinder, et nyt år er skudt i gang. Denne Art Journal Page repræsentere netop dette.  Siden er lavet af ganske få materialer, primært ting der lå på mit krea bord eller var lige indenfor rækkevidde.

Type prosjekt: Art Journal Page

Anledning: Generelt

Stilart: CAS, Mixed Media

Teknikker brukt: Die-cutting, Colouring, Watercolor

Hovedfarge: Blå, lilla

 

Tid synes ikke at være det vi har mest af her hjemme, vi er lige blevet forældre og tiden flyver afsted, man kan næsten ikke nå at følge med. At tiden flyver afsted og at jeg på mit krea bord havde nogle tal liggende, fra et andet projekt, som jeg havde skåret ud i karton med en die fra Lawn Fawn kaldet Louie’s 123, disse lod jeg mig inspirere af.

Jeg startede ud med at sprede mine die cuts ud over siderne, hvorefter jeg limede dem fast med Matte Medium fra Golden.

Da siderne var helt tørre gav jeg siderne 2 lag Gesso fra Golden.

Herefter spredte jeg med en pensel vand ud fra øverste højre hjørne ned mod venstre hjørne, hvor mine tal er limet fast, og hvor jeg ville min farve skulle være. Herefter brugte jeg Faber Castell Gelatos i farverne Grape, Blueberry, candy samt Black Licorice, jeg sørgede for hele tiden at holde farverne våde og tippede min art journal mod højre og venstre, op og ned for at få farverne til at løbe sammen. Da jeg var tilfreds med hvor mine farver var tørrede jeg siderne med min Heat Gun.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA