ART JOURNALING: TIME FLIES

0 585

Med en dejskraber og min Gelato i farven Black Licorice, fortyndet med vand, lavede jeg sorte streger på min side, derefter brugte jeg en vifte pensel og skabte de sorte prikker på siden ved at banke penslen mod min finger.

Tilbage var så kun at tilføje min tekst, Time Flies, til siden, dette gjorde jeg vha. 2 stempelsæt fra Concorde & 9th der hedder Sophisticated Script og Sophisticated Uppercase Script.

Jeg havde det sjovt med og lave denne side i min Art Journal, fra start til finish havde jeg et billede af siden i tankerne, og siden blev, ikke helt, men tæt på hvad jeg ønskede den skulle udtrykke. De 2 stempelsæt er en rigtig god investering, hvis man fx ikke er tilfreds med sin egen håndskrift, eller man som jeg, nogen gangen gerne vil vælge en nemmere løsning, end og skrive selv. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt mit køb af disse, elsker denne font.

Materialer:
Stempler: Concorde & 9th – Sophisticated Script Concorde & 9th – Sophisticated Uppercase Script.
Dies: Lawn Fawn – Louie’s 123.
Sværte: Memento Tuxedo Black Ink.
Mediums: Golden – Matte Medium Golden – Gesso, white Faber Castell – Gelatos.

KreaTive Hilsner og ønsket om en god dag
Ria-K aka KreaTrolden

Ria-Kirstine har også været med på vores GD2016 team. Hvis I ønsker at lære Ria-K lidt bedre at kende, kan I læse vores introduktion af hende her: GD2016 Introduktion: Ria-Kirstine I vores introduktion besvarer Ria-K nogle kreative og personlige spørgsmål, samt fremviser nogle af hendes favorit projekter.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA