UT I VERDEN: ASIA FRA POLEN

1 879

DSC_1815 (3)

Asia fra Polen er en Mixed Media-kunster som kombinerer Mixed Media-stilen med mystiske og tildels mørke elementer. Resultatet er spennende lerreter, bokser og andre prosjekter hvor detaljene er mange og varierte. I dag kan du bli nærmere kjent med denne spennende kunstneren og hennes unike prosjekter. 

IMG_0260 - KopiaHva er ditt navn?
Mitt navn er Asia Lubera (AISHA).

Hvor bor du?
Jeg bor i Polen.

Har du egen blogg/webside?
Jeg har hatt egen blogg siden august som du finner her: http://aisha-magicart.blogspot.com/
Min Facebook-side er her: https://www.facebook.com/asia.lubera

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager lerret med Mixed Media, collager og altered art. Jeg startet med kortlaging for to år siden og for omtrent ett år siden falt jeg for Mixed Media-stilen. Min favorittstil er å blande fantasy og Steam Punk med noe litt magisk. Jeg legger mye følelser og kjærlighet ned i alle mine prosjekter.

Kan du beskrive prosjektene du viser fram i denne artikkelen?
Jeg liker svært godt å forsøke ut flere ulike teknikker og stiler slik som mixed mists, maling og texture paste med masse dekorative elementer. På mine prosjekter kan du alltid finne deler av klokker, blomster, metallpynt og selvfølgelig magiske vesener som engler, drager og feer. Når jeg lager noe ønsker jeg å vise fram noe mystisk, magisk og noen ganger en litt mørk verden full av fargerike hemmeligheter og magiske vesener. Jeg liker svært godt å dekorere lerret og bokser og jeg bruker ofte mørke farger kombinert med tekstur. Mange av mine venner gir meg gamle klokker, blonder, knapper og armbånd som jeg senere bruker på mine prosjekter. Her viser jeg fram noen av de: The Old  FairyTale box, Mechanical Butterfly box , Halloween Canvas, Flying Dark Art, Mr. Bones Scary House, Magic Canvas.

20141111_122526

20141111_122650

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. dorte skriver

    waue fantastic, gorgeous work

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA