PAPPERSPYSSEL: ATT FÅ UT DET MESTA AV SINA PAPPER

0 1,153

Våren er i anmarsj og det er tid for vårrengjøring i de skandinaviske hjem. Ikke en aktivitet mange av oss har et godt forhold til, men man kan faktisk gjøre deler av vårrengjøringen veldig hyggelig. 

Papirrester har de fleste som holder på med papirhobby mye av. Kanskje bruker man litt og litt av de på et kort eller layout, men som oftest blir de fleste restene liggende. Nå, som det er tid for vårrengjøring, kan det være en idé å få has på restebunken, og i dag publiserer vi en video fra Marie Linder som har laget et flott minialbum av papirrestene. Ved å la seg inspirere til å lage et minialbum har man både en flott gave til vårens konfirmanter, brudepar eller dåpsbarn samtidig som papirrestehaugen endelig minsker i allefall litt. Marie Linder er DT for den svenske butikken Skaparlusten og albumet hun viser på videoen er et høstalbum, men med litt andre farger kan den fint lages for å passe til andre anledninger også.

I videoen nedenfor ser du albumet som Marie laget tidligere (og som det ble en del rester av). Også i denne videoen finner man mange tips til hvordan papirrester kan brukes, både dersom man lager et minialbum, bruker idéene på kort eller på layouts.

Foto og video: Marie Linder
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More