ATT GÖRA MÅNGA JULKORT DEL II

1 829

Här är nu fortsättningen på mitt inlägg från förra veckan om att massproducera julkort. Nu har jag embossat tre stycken texter med lite olika pulver. Jag har använt olika färger på olika bakgrunder så att valfriheten är större när jag sedan ska sätta ihop korten.

5482 embossade texter

De ”remsor” som blev över när jag skar upp de mönstrade papperen har jag stansat med några av mina favoritstansar. Jag brukar göra ganska många och det som blir över sorterar jag i zip-påsar och sparar till nästa julkortsproduktion.

5486 stansat

Nu är det äntligen dags att vara riktigt kreativ. Det är otroligt roligt att plocka ihop olika kombinationer och möjligheterna är ju oändliga.

5489 dags att vara kreativ

 Med lite halvpärlor och glitterlim är korten snabbt klara. Favoritkortet den här omgången är det översta, minst nöjd är jag med det gröna kortet. Framförallt för att jag inte riktigt gillar de pappersfärgade julstjärnorna, men det kan vara bra att ha i reserv.

5548 fem av korten5503 blått julkort 5505 julkort grönt 5500 dalablått julkort 5496 snowflake 5510 julkort blått hm

Här kommer nu några detaljbilder. Lycka till med julkortsproduktionen!

5527 dalablå med blommor

5524 tag nära 5519 julkort bo bunny blommor 5516 grönt julkort blomma nära 5513 blått julkort blommor nära

5527 dalablå med blommor

 

Foto: Sofia Svennberg
The Paper Crafting

1 kommentar
  1. Maryann skriver

    Hvor er de flotte Sofia, og de er alle såå fint pyntet og vellavede.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA