AVSTEMMING I SUPREME SCRAP TOURNAMENT ÅPNET

0 610

Avstemming i Supreme Scrap Tournament er nå åpnet, og de som er medlemmer av SSTs forum kan stemme på sin favoritt innenfor klassene kortlaging og scrapbooking. Avstemmingen er åpen frem til 6. april.

Finaleoppgaven i kategorien for kortlaging var å finne ti objekter man vanligvis ville kastet og to mønsterark. Temaet for kortet skulle være “Celebrate” og det var ikke tillatt å bruke andre dekorasjoner eller papir enn de man hadde valgt ut da oppgaven startet. Andre ting som var tillatt å bruke var: Hvit Gesso, penn eller tusj til å skrive et sitat med (ikke mer enn 20 ord) og lim, 3D-tape, glue dots. For å se de fire finalistenes bidrag i klassen for kortlaging kan du klikke her.

De fire finalistene er:
1. Østerrike – Sanna Lippert
2. Hellas – Amypetrou
3. Hellas – Anastasiateolo
4. Polen – Aka

Finaleoppgaven i kategorien for scrapbooking var å finne fram ti objekter man vanligvis ville ha kastet og fire mønsterark. Disse skulle man bruke til å lage en dobbel-layout med temaet “This is me” hvor man brukte minst fire forskjellige foto. Det var ikke tillatt å bruke andre dekorasjoner eller papir enn de man hadde valgt ut da oppgaven startet. Andre ting som var tillatt å bruke var: Hvit Gesso, penn eller tusj til journaling (ikke mer enn 20 ord) og lim, 3D-tape, glue dots. For å se de ti finalistene i klassen for scrapbooking kan du klikke her.

De ti finalistene er:
1. Canada – Christyriopel
2. Frankrike – Flore
3. Frankrike – Fred
4. Frankrike – Marj0 (dans ma Bulle)
5. Hellas – Amypetrou
6. Hellas – Anastasiateolo
7. Hellas – Melenia
8. Sør Afrika – Valerieann
9. Sverige – Jenny Svensson
10. Storbritannia – Jane

 Illustrasjon: David Castillo Dominici
FreeDigitalPhotos.net

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA