NORDSTJERNEN: BIBBI FRA NORGE

2 782

julekort_englevinger_1

I 1995 startet Bibbi opp med papirhobby, og det var julekort hun først startet med. Etterhvert har papirhobby blitt en stor del av livet hennes, og hun har hobbyen i tankene hver eneste dag. Bibbis stil heller mot vintage og det søte, og for oss som har sett en del av Bibbi vakre papirkreasjoner, har nok de fleste lagt merke til hennes velkomponerte fargesammensetninger og gjennomførte design. 

bibbiHva er ditt navn?
Mitt navn er Bibbi Nyheim.

Hvor bor du?
Jeg bor i Kongsberg med mann og sønn.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Bloggen heter www.bibbis.net og Facebook siden heter www.facebook.com/bibbisbod

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager mest kort og esker.  Elsker bretteteknikker og dies, det å lage «Små gaver rett fra hjertet» er favoritten. Men jeg liker å stemple også.. Starte med blanke ark og stemple, svampe og bruke spennende teknikker for å få et unikt resultat. Men det er veldig tidkrevende så ofte blir det til at jeg bruker «kjøpe ark» For meg er dies, bakgrunnsstempler og tekststempler noe jeg alltid har for lite av. Stilen min er nok mest vintage, mot det søte…

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begynte i -95 med julekort, det var stort å oppdage embossing, husker jeg.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Har alltid drevet med hobby, såper, krydderbuketter, kranser, trolldeig osv. Begynte først med julekort og vips så var jeg hektet på papir og stempel. Ser ikke ut som jeg blir lei heller. For det første trenger man alltids et kort/gave og for det andre så kommer det stadig nye dies, tekststempler, bretteteknikker og annet snadder man kan bryne seg på. Akkurat nå er det Envelope Punch board som er favoritten. Den er genial og kan brukes til det meste av både kort, esker og konvolutter.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Først vil jeg vise et gavesett, hvor jeg har laget en gavepose med matchende innhold.Slike vertinnegaver er hyggelige å få og morsomme å lage.

kraft_veske_rosa_fortjener_det_10

Så et julekort hvor jeg har embosset på englevingene og stemplet bakgrunnen. Den engelving-diesen er favoritt til jul.

Artikkelen fortsetter på neste side.

2 kommentarer
  1. Pia Larsen skriver

    Utroligt flotte og ultra søde kort og æsker. Særligt gavesættet er utroligt flot.

  2. Bjørg Ristvedt skriver

    Heia Bibbi! Du har gitt meg så mange flotte og lærerike opplevelser med kort og stempel siden vårt første julekort verksted. Synd jeg ikke har klart å opprettholde samme intensitet/interesse som deg :-). Gleder meg til å se neste kreasjon fra din lille krok.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA