BLI MED I THE PAPER CRAFTING COMMUNITY

0 986

I The Paper Crafting har vi en egen gruppe hvor vi ber om tips, råd og hjelp. Formålet med gruppa er å samle personer som kan tenke seg å bidra til å utvikle The Paper Crafting videre. Du finner gruppa her: The Paper Crafting Community og du er velkommen til å bli med. Sist gang vi ba gruppa om råd var i forbindelse med hvordan vi skulle legge opp avstemmingen i “Årets skandinaviske scrapper”. 

Vi har følgende forventninger til de som er med:
1) At man bidrar til å dele innlegg fra The Paper Crafting dersom man blir bedt om det i gruppa. Hvor man deler innlegget er opp til den enkelte (sosiale media/blogg osv).
2) At man tipser om aktuelle saker som Design Team-utlysninger, nye utfordringsblogger, butikker, treff, kurs og messer og alt annet som kan være av interesse. 
3) At man, dersom man deltar på treff, kurs, messer eller lignende, vurderer muligheten til å skrive et innlegg for TPC som “freelancer”. Slike innlegg er svært velkomne da vi har begrenset mulighet til å dekke arrangement. I så tilfelle vil vi gjerne kontaktes slik at vi kan avtale det nærmere.
4) Dersom du lager noe fint, enten det er innen papirhobby eller mindre interiørprosjekter (Home Deco/DIY) vil vi gjerne at dere legger det ut i gruppa. Det kan da hende at prosjektet blir vist fram i TPC på et senere tidspunkt. Ved å legge det ut i gruppa godkjenner du at vi kan publisere bilder av prosjektet inkl. tekst på thepapercrafting.com og tilknyttede sosiale media. Det kan også hende at vi vil be om bilder av ulike prosjekt som vi kan publisere i magasinet.
5) At man bidrar med tilbakemeldinger, synspunkter og så videre. 

Illustrasjonsfoto:
Jacob Montrasio, Flickr
License CC BY 2.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA