BLOGGRUNDEN UKE 10

0 607

Hver mandag drar The Paper Crafting på bloggbesøk rundt om i Skandinavia og det er alltid like koselig å stikke innom dere. Denne gangen ville tilfeldighetene ha det slik at det ble tre kort vi stoppet opp ved, men alle med forskjellig stil og design. 

Søndag 22. desember postet Anne i Aabenraa, Danmark et flott julekort på bloggen NygaardSkødt” etter å ha deltatt på julekortkurs. Motivet på kortet er en snømann som Anne har laget med Modelling Paste og deretter påført Dylusion-farger.  Tilslutt har Anne farget over med en hvit oljepastell. Resultatet ble en herlig snømann på et utradisjonelt julekort som går i fargene hvit og grønn, og som på mange måter ser ut som et lite maleri. Et besøk hos Anne anbefales.

De som abonnerer på Splitcoast Stampers nyhetsbrev “Weekly Inkling” har kanskje sett det flotte “firkløver”-kortet Splitcoast Stampers publiserte i februar. Lisbeth i Norge har brukt dette som inspirasjon for å lage et nydelig og vårlig firkløverkort som hun publiserte i bloggen sin lørdag 1. mars. Kortet er et DT-kort til utfordringsbloggen “Just Inspirational” og går i likhet med Annes kort også i fargene hvitt og grønt. Stikk gjerne innom Lisbeths blogg, det er vel verdt besøket.

Et kort formet som en stekepanne kan jeg ikke huske å ha sett før, så jeg er glad jeg tok turen innom Anita i Sverige. Kortet er laget til en som skal gå av med pensjon, og det ser ut til å være til en som har jobbet som kokk. “Stekepannen” inneholder blant annet en flott hilsen, og oppskrift på pesto fra et hotell i London. En artig idé man gjerne kan ta med seg videre for å lage kort litt utenom det vanlige som er tilpasset mottakeren.

Dersom din blogg har vært med i “Bloggrunden” kan du hente badge til din blogg/webside her.

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA