BLOGGRUNDEN UKE 24

0 562

Det har blitt mandag og tid for et nytt bloggbesøk i Skandinavia. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra våre lister over papirblogger i Danmark, Norge og Sverige når vi drar på bloggrunde så om din blogg ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang. 

DANMARK: LAYOUT MED WASHITAPE
Trine Brandt-Lassens blogg er en fryd å besøke, og det nyeste innlegget i “Brandt-Lassen Design” er intet unntak. En herlig layout med foto fra en ferie på Kreta, flott pyntet med washitape og knapper som matcher motivet perfekt. Layoutens tittel er “Hold mig” og motivet er trolig mor og sønn i et koselig øyeblikk på ferien. Hvis du vil se Trines flotte layout kan du besøke hennes blogg her: Brandt-Lassen Design

NORGE: BRYLLUPSINVITASJONER
Birgit på Lillestrøm laget elegante bryllupsinvitasjoner som hun viste på bloggen “Birgit’s fritid” i februar i år. Invitasjonene var laget til Birgits eget bryllup i april. Det er litt vanskelig å se av bildene men fargene ser ut til å gå i rødt, hvitt, sort og grått og invitasjonene er lekkert pyntet med tre røde roser. Dersom du trenger inspirasjon til å lage flotte invitasjoner kan du besøke Birgits blogg her.

SVERIGE: BURSDAGSKORT
Annelie som har bloggen “CatAnne’s crafty place” har laget et flott bursdagskort som hun viste fram i bloggen 29. april. Kortet er laget til en venninnes 40-årsdag og kortets motiv er en fornøyd katt. Annelie har funnet et mønsterpapir som passer motivet perfekt, og kortet er i glade og friske farger. Dersom du vil se nærmere på Annelies katte-kort kan du besøke bloggen hennes her.

Dersom din blogg har vært med i “Bloggrunden” kan du hente badge her.

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA