BLOGGRUNDEN UKE 26

2 986

Det har blitt mandag og tid for et nytt bloggbesøk i Skandinavia. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra våre lister over papirblogger i DanmarkNorge og Sverige når vi drar på bloggrunde så om din blogg ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang.

DANMARK: PROJECT LIFE
Anette i Danmark har laget inspirasjonsbidrag for temauken “Sommerprosjekter” hos Picturing the World. Anettes sommerprosjekter er å komme ajour med sitt Project Life-album og med sin “planner”. Etter bildene i bloggposten å bedømme er Anette godt i gang og her finnes spennende løsninger med både stempling, designpapir og klistremerker. Bli inspirert til dine egne sommerprosjekter – du finner Anettes blogg her: Anette scrapblog

NORGE: EKSPLOSJONSBOKS
Jeg liker godt eksplosjonsboksene som er så populære for tiden. De er ofte flott designet og skjuler en overraskelse til mottakeren. Ann Kristin i Norge har laget en flott versjon i forbindelse med et brullyp. Boksen er dekorert med et vakkert bilde, blomster og hjerter og inne i boksen skjuler det seg en flott “bryllupskake”. Jeg tror mange vil bli inspirert til å lage eksplosjonsbokser dersom de besøker Ann Kristins blogg – du finner den her: Ann Kristins fristed

SVERIGE: KORT
I disse dager har mange unge både i Sverige og Danmark tatt “Studenten”. I den forbindelse får de gjerne hilsener både i form av kort og gaver. Lena i Sverige har laget et flott “Student”-kort med motiv av en muffins med studentlue på. Dette artige motivet kommer fra Skogstokiga og Lena har fargelagt det med Copics og touchmarkers. Jeg kan varmt anbefale en tur innom Lenas blogg – du finner den her: Lena Scrappar..

Dersom din blogg har vært med i “Bloggrunden” kan du hente badge her. Neste “Bloggrunde” kommer mandag 1. august. Redaksjonen ønsker alle våre lesere en riktig god sommer!

Illustrasjoner i vignett: ClkerFreeVectorImages, Pixabay, License: CC0 1.0
Hayden120, Wikimedia, License: 
CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

2 kommentarer
  1. Helle Skøde skriver

    Tror min blog mangler på listen

  2. Helle Skøde skriver

    Ups forkert blog adresse – den rigtige er : detderfylder.blogspot.com

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA