Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

BLOGGRUNDEN UKE 9

blog-96106_640 (2)Hver mandag drar The Paper Crafting på bloggbesøk rundt om i Skandinavia. Denne gangen stoppet vi opp og beundret to kort i henholdsvis Danmark og Norge, og en layout i Sverige. 

Et herlig og fargerikt kort i en stil man kan kalle Clean & Simple er fødselsdagskortet til Jeppe som vi fant i Ørnstrups Scrap. Flymaskin og ballonger må jo være midt i blinken til en bursdagsgutt. Lone har festet flyet og en av skyene hun har brukt på kortet med 3D-limputer på blå bakgrunn.

Kortet vi fant på Anne-Elisabeths blogg har et flott motiv fra Lacy Sunshine som lager digitale stempler. Motivet er fargelagt med Tria, Flex og Promarkers i glade, vårlige farger noe som passer motivet svært godt. Anne-Elisabeth har også pyntet kortet med blant annet blomster, bånd og perler.

På bloggen “miamaria” viser det nyeste innlegget en flott layout i lilla med hvit påtegnet søm. Maria har valgt “Koncentrerad” som tittel til layouten som viser ei lita jente som sitter på teppet sitt og leker. Fargene på layouten henter opp fargene i bildene og går veldig fint sammen.

Dersom din blogg har vært med i “Bloggrunden” kan du hente badge til din blogg/webside her.

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

Leave a Reply

CAPTCHA


PÅSKEEGG I MIXED MEDIA STIL

Det er snart påske, og påskeeggproduksjonen har startet hos mange. Noen...

UT I VERDEN: BECCA FRA USA

For alle som er glad i den rene og enkle stilen...

ART JOURNALING: HVIS ALBERT EINSTEIN SIGER DET

Ifølge Albert Einstein kan ens intelligens have det sjovt. Hans citat:...

NORDLYSET: CHARLOTTES ALBUM

Charlottes nydelige album laget i romantisk stil er prosjektet vi har...