Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

BODILS SOMMERKORT

11259612_471435166341391_2053765697282406910_n

Her i de nordlige delene av Skandinavia er det foreløpig lite som kan minne om sommer. Da er det godt man kan få sommerfølelsen på plass av å se herlige, sommerlige kort. Kortet vi viser fram i dag er laget av Bodil i Danmark. Nedenfor kan du lese Bodils egen beskrivelse av hvordan kortet er laget.

Lille dreng på stranden vil ud til sin mor i vandet. Først finder jeg det billede jeg vil bruge til mit kort, derefter papiret. Jeg har brugt papir fra Skärgårdsliv Life by the SEA – Maja Design.

De udstansede dele der er brugt er dies fra – Memory box – Marianne Design – Joy Crafts – Joanna Sheen og Sizzix. Strandskallerne er købt i en blomsterbutik, – fiskenettet er købt i en hobbybutik.

Kort størrelse 15 x 15 cm. Jeg bruger meget tid på alle mine kort, – dette kort har taget ca. 3 timer at lave, fra jeg begyndte og til det færdige resultat. Jeg bruger nettet som inspiration til mine kort.


The Paper Crafting takker Bodil for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte kort i magasinet og dersom du vil se mer av det Bodil lager kan du besøke bloggen hennes her: Bodil Hansen

Foto: Bodil Hansen
Publisert med tillatelse

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...