Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

BODILS SOMMERLIGE KAKE

Eske - kakestykke

Bodil har brukt deler av sommeren til å teste ut nye scrappesaker og et av resultatene ser vi i “Nordlyset” i dag – en vakker og sommerlig “kakebit”. “Kaken” i herlig solgult er laget til en av Bodils venninner og er dekorert med en håndlaget (stemplet) blomst på toppen. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Bobil laget kortet.

Selve esken som utgjør “kakestykket” er stanset ut ved hjelp av en die fra Sizzix, Big Shot Pro. Høyden på esken er rundt 6 centimeter.

Blomsten på toppen av esken er laget ved hjelp av et stempel med tilhørende die fra Heartfelt Creations. Blomsten er fargelagt med Touch Markers. Under blomsten har Bodil lagt til en doily (liten kakeserviett) og spiralformede pollenbærere. Hun har også brukt blonder, bånd, rhinestones og utstanset ugle med tilhørende snakkeboble på “kaken”.

Eske - kakestykke-- Eske - kakestykke-


The Paper Crafting takker Bodil for at vi får lov til å vise fram hennes flotte prosjekt i magasinet og dersom du ønsker å se mer av det Bodil lager kan du besøke bloggen hennes her: Bodils hobbyblogg

Foto: Bodil
Publisert med tillatelse

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...