BRYLLUP – INVITATIONER TIL GÆSTERNE

1 1,518

Det sidste halve år har jeg været en del optaget af at planlægge bryllup – mit eget bryllup. Og når man nu har denne papir hobby, så var det absolut ingen diskussion om hvor vidt invitationer, bordkort og menu kort skulle være hjemmelavede. I dag vil jeg vise jer vores bryllupsinvitationer, som blev sendt ud til vores gæster.

Vi valgte at holde et lille bryllup i slutningen af maj i år, hvor der kun var nærmeste familie og få vennepar til stede. Da vi ikke ønskede det traditionelle kirkebryllup, valgte vi temaet “Det utraditionelle bryllup”. Dette gjorde sig også gældende for valg af farvetema. Farverne var: Grå, Lilla, Hvid og Platinium. Den typiske kommentar jeg fik var, at det var et meget moderne farvevalg. Historien bag farvevalget er dog meget mere basalt. Jeg havde nemlig valgt en mørk lilla kjole og T skulle være i gråt jakkesæt. Ja, mere banalt kunne det ikke være.

 PKL_IMG_1581

På kortet skulle der være en tekst banner, hvorfor der var godt gang i Big Shot’en med die-cutting. Bannerne fra Clearly Besotted blev alle stemplet med Hero Arts Shadow Ink i “Soft Granite”.

Selve teksten på banneret blev stemplet ved brug af min Fiskars Stamping Press, som er et af mine absolutte top favorit værktøjer. Den gør bare præcis stempling så meget nemmere.

Kort fronten skulle være et stykke gråt karton med stitched kant.

PKL_IMG_1584

Kortet blev pyntet med to farver af bladranker, som er fra et stempesæt fra Clearly Besotted. Igen kom min Big Shot på overarbejde. Heldigvis hjalp min lillesøster til med alle disse die-cuts.

De lilla bladranker blev die-cuttet i hvidt karton og derefter stemplet med Hero Arts Shadow Ink “Grape Juice”. Det var den farve, som jeg havde i forvejen, som kom tættest på min kjoles farve.

PKL_IMG_1586

Den anden bladranke blev die-cuttet i vellum og derefter heat embosset med Ranger “Liquid Platinum” farven. Dette er en meget varm sølvfarve og utrolig flot.

Efter at alt var blevet die-cuttet, stemplet og heat embosset var det bare at komme igang med at samle kortene. Nedenfor ser I det endelige resultat.

PKL_IMG_1576

De små hvide prikker på kortet er lavet med Irresistible Pico Embellisher i farven “Wedding Dress”, hvilket jo er ganske passende til denne anledning.

PKL_IMG_1580

Inde i kortene havde vi brug for at kunne skrive en hel del information. Vi skulle jo også kunne informere om stedet, hvor brylluppet blev holdt, da vi ikke havde valgt kirken. Herudover information om overnatning, ønskeseddel og program for dagen.

PKL_IMG_1572

Ovenfor ser I kortet indvendigt, når man åbner det op. Her står selve invitationen til brylluppet.

Det var ikke helt nemt at få det hele “klemt” ned i et almindeligt A6 kort. Jeg valgte derfor at bruge en folde-ud løsning, så vi kunne have plads til al den anden information.

PKL_IMG_1574

Med denne løsning fik vi plads til det hele og kunne dermed undgå alt for mange tillægs spørgsmål i dagene op til brylluppet.

Til slut får I et lille foto af min brudebuket, som blomsterbinderen havde lavet fuldstændigt perfekt. Vi havde medbragt en rest af stoffet fra min kjole, et eksemplar af vores invitation og et par billeder af buketter fundet på Pinterest. Og så fik hun ellers frie hænder til at lave buketten ud fra den inspiration.

PKL_IMG_1956

Det var alt om invitationerne. Næste gang vil jeg viser Jer vores bordkort.

 

Jeg er ikke blevet betalt eller sponsoreret på nogen vis vedrørende materialer.

Dette er kun min egne personlige meninger og holdninger.

1 kommentar
  1. […] Bryllup – Invitationer til gæsterne […]

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA