BURSDAGSKORT TIL 18 ÅRING

0 1,640

Inspirasjonen til dette kortet fikk jeg ved å se en mal på en bretteteknikk på et treff jeg var på. Jeg skulle lage et kort til søsteren min som fylte 18 år og ville ha det stilig og tøft, så jeg brukte den enkle stilen med detaljer som passer til alderen og anledningen hennes.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Bretting, stempling, Die Cutting
Hovedfarge: Sort

Jeg har dessverre ikke malen, fordi jeg lånte den av noen som var der.

Jeg synes svart var en stilig kontrast til det hvite og ville friske det opp med litt knalle farger for å lage litt mer liv i det. Bling passer jo perfekt til unge jenter, så det måtte jeg jo bare bruke.

GD2016 Martha BILDE .1

Klistermerkene jeg har brukt passet også perfekt til anledningen og for å la skrivefeltet skille seg ut brukte jeg et mønsterark, som jeg stemplet på.  Jeg liker å matche farger for å få en helhet og rød tråd gjennom det jeg lager. Jeg liker å ha det enkelt, rent og pent med detaljer i fokus.

GD2016 Martha BILDE .2

Materialer:

  • Til en Diva og Klem – Kort og godt (Til en diva clear stempelsett)
  • 3D klistremerker: Girls Night Out – Paperhouse Production
  • Bokstaver: Panduro
  • Glad i deg: Ministempel fra Kreativ Hobby

 

Håper det ga deg litt inspirasjon til et kort for ungdommen og at du får en fin og kreativ dag.

Marthe aka Marthe’s Kort

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA