Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

BURSDAGSKORT TIL 18 ÅRING

Inspirasjonen til dette kortet fikk jeg ved å se en mal på en bretteteknikk på et treff jeg var på. Jeg skulle lage et kort til søsteren min som fylte 18 år og ville ha det stilig og tøft, så jeg brukte den enkle stilen med detaljer som passer til alderen og anledningen hennes.

Jeg har dessverre ikke malen, fordi jeg lånte den av noen som var der.

Jeg synes svart var en stilig kontrast til det hvite og ville friske det opp med litt knalle farger for å lage litt mer liv i det. Bling passer jo perfekt til unge jenter, så det måtte jeg jo bare bruke.

GD2016 Martha BILDE .1

Klistermerkene jeg har brukt passet også perfekt til anledningen og for å la skrivefeltet skille seg ut brukte jeg et mønsterark, som jeg stemplet på.  Jeg liker å matche farger for å få en helhet og rød tråd gjennom det jeg lager. Jeg liker å ha det enkelt, rent og pent med detaljer i fokus.

GD2016 Martha BILDE .2

Materialer:

  • Til en Diva og Klem – Kort og godt (Til en diva clear stempelsett)
  • 3D klistremerker: Girls Night Out – Paperhouse Production
  • Bokstaver: Panduro
  • Glad i deg: Ministempel fra Kreativ Hobby

 

Håper det ga deg litt inspirasjon til et kort for ungdommen og at du får en fin og kreativ dag.

Marthe aka Marthe’s Kort

Leave a Reply

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...