BURSDAGSKORT TIL DAME

0 1,548

En ny vri, en annen måte å lage et kort på – hvis du er som meg så synes du det er kjempegøy når man ser en ny og anderledes versjon av et kort som noen har laget. For en liten stund siden så jeg en artig måte å lage innsiden i kortet på, og det måtte jeg bare prøve. Nå husker jeg ikke helt hvor jeg så det første gangen, men jeg har sett mange flotte kort hvor innsiden er laget på denne måten. Så da ville jeg også prøve.

Type prosjekt: Bursdagskort til dame
Stilart: Shabby chic
Teknikker brukt: Lag på lag og brettet innside
Pynt/dekor: Blomster, dies,stickers
Hovedfarge: Rosa, brunt, glitter
Utstyr som er brukt: Lim, saks, pregebrett og distress ink

Kortet er laget for en stund siden, og her kommer en liten forklaring og flere bilder. Kortet er laget ved å kutte to paneler i lik størrelse – jeg har brukt 4″ X 6″, og så har jeg kuttet et panel som er 3″ X 12″. Denne har jeg preget ved 3″ – 6″ – 9″.

For å få de skrå kantene, så markerte jeg ved 2″ høyde og skjærte med skjærebrettet skrått ned til merket fra pregen på 3″. Det samme gjorde jeg på begge sider. Sidene er festet på tre kanter til panelene slik at jeg får to lommer til å ha tags i.

Kortet er pyntet med masse blomster, osteklut, dikets og små hilsner. Toppet kortet med en sommerfugl. Bursdagsbarnet er glad i å danse, så da syntes jeg det passet med noen noter. Siste finish er å splashe litt hvit dylusion maling oppe på kortet. Jeg liker veldig godt den effekten den gir.

Som du ser på bildet under, så er kortet bygget av mange lag, og jeg har også brukt tykk dobbelsidig tape for å få litt høyde.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA