Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

CARDMAKING DAY 4. OKTOBER: VI GIR BORT GAVEKORT!

I samarbeid med Hjerteboden gir vi bort et gavekort til en verdi av 200 norske kroner! Gavekortet kan brukes i Hjerteboden som denne høsten utvider sitt sortiment med mange spennende produkter til kortlaging og scrapbooking. 

Hjerteboden har som mål å være blant de rimeligste innenfor salg av utstyr til kortlaging/scrapbooking, og være en av de raskeste på levering. Og det viktigste av alt, vi ønsker at kunden skal ha en positiv opplevelse av å handle i Hjerteboden. Derfor skal vi være blant de beste på kundebehandling. Hos oss skal du forvente å få god service, rask respons på dine henvendelser og rask levering av varer. Hjerteboden selger kvalitetsprodukter fra blant annet Ranger, Tim Holtz, Copic, Magnolia, Pion Design, Maja Design, Sweet Pea Stamps, Stempelglede, Saturated Canary, Prima, Wild Orchid Crafts, Making Memories, Italeri, Kort & Godt, Spellbinders med flere.


Web

For å ha mulighet til å få gavekortet må du være bosatt i Danmark, Norge eller Sverige og legge igjen en kommentar under dette innlegget. Dersom du ønsker å øke dine vinnersjanser kan du også dele link til dette innlegget/bildet på din blogg/webside og på sosiale media som Facebook, Twitter, Google+, Pinterest osv. Oppgi hvor mange steder du har delt innlegget/bildet i kommentareren nedenfor og du vil få et ekstra lodd for hvert sted. Det trekkes en vinner blant de som har kommentert under innlegget innen midnatt fredag 3. oktober og vinneren kunngjøres i The Paper Crafting på Cardmaking Day lørdag 4. oktober.

På grunn av moderering kan det ta litt tid før kommentarene synes under innlegget, men alle kommentarer vil komme igjennom i god tid før trekningen 4. oktober.

Illustrasjon: Marit Pedersen, The Paper Crafting
Foto: robyncopley, deviantART, License: CC BY-ND 3.0

26 Comments

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...