Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

CARDMAKING DAY 4. OKTOBER: VI GIR BORT EN STOR SCRAPPEPAKKE!

I samarbeid med My Craft Barn gir vi i dag bort en stor og innholdsrik scrappepakke! My Craft Barn er en blogg hvor du kan få tips, råd og tutorials innenfor papirhobby. Bloggen drives av Maryann Laursen fra Danmark og det er hun som har donert denne flotte pakken i forbindelse med markeringen av World Cardmaking Day.


Maryann Laursen har alltid vært kreativ på en eller annen måte, og hun lager kort, esker, altered art og 3D-prosjekter. Maryann er en allsidig og oppfinnsom papirkunstner som lager flotte papirkreasjoner og bloggen hennes My Craft Barn er svært innholdsrik og inspirerende. Pakken som Maryann har valgt å donere i forbindelse med World Cardmaking Day inneholder blant annet punch, stempler, dekortape, bånd, bling og tags.


Web


For å ha mulighet til å få scrappepakken må du være bosatt i Danmark, Norge eller Sverige og legge igjen en kommentar under dette innlegget. Dersom du ønsker å øke dine vinnersjanser kan du også dele link til dette innlegget/bildet på din blogg/webside og på sosiale media som Facebook, Twitter, Google+, Pinterest osv. Oppgi hvor mange steder du har delt innlegget/bildet i kommentareren nedenfor og du vil få et ekstra lodd for hvert sted. Det trekkes en vinner blant de som har kommentert under innlegget innen midnatt fredag 3. oktober og vinneren kunngjøres i The Paper Crafting på Cardmaking Day lørdag 4. oktober.

På grunn av moderering kan det ta litt tid før kommentarene synes under innlegget, men alle kommentarer vil komme igjennom i god tid før trekningen 4. oktober.

Illustrasjon: Marit Pedersen, The Paper Crafting
Foto: Maryann Laursen, My Craft Barn

58 Comments

Leave a Reply

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...

SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...