Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

CARDMAKING DAY 4. OKTOBER: VI GIR BORT FLOTTE BUTTONS!

I samarbeid med Scrappegarasjen gir vi i dag bort to flotte pakker med buttons fra Scrappegarasjens eget design. Scrappegarasjen er en ny nettbutikk som startet opp i Mandal i sommer. I tillegg til egne design tilbyr butikken en rekke produkter fra anerkjente leverandører og nå kan du også bestille deg en flott julekalender fra jentene i Scrappegarasjen.


Scrappegarasjen er en ny scrappebutikk i sørlandsbyen Mandal. Det er nettbutikk, men og butikk som du er velkommen til å besøke. Butikken skal drives av to gode venniner June Alfsvåg og Marit Landsverk. Vi er begge aktive scrappere. Vi har kurs/treff lokale på toppen av scrappegarasjen. Der holder vi kurs, har treff og andre artige scrappeverksted for barn og voksne.
Besøk oss gjerne på Facebook. Du finner oss på Instagram under @scrappegarasjen, #scrappegarasjen
På Pinterest heter vi scrappegarasjen.
Web

 Vi gjør oppmerksom på at det er benyttet et illustrasjonsbilde
og at tilsendte buttons dermed kan avvike fra de som er på bildet over.

For å ha mulighet til å få to pakker med buttons fra Scrappegarasjen må du være bosatt i Danmark, Norge eller Sverige og legge igjen en kommentar under dette innlegget. Dersom du ønsker å øke dine vinnersjanser kan du også dele link til dette innlegget/bildet på din blogg/webside og på sosiale media som Facebook, Twitter, Google+, Pinterest osv. Oppgi hvor mange steder du har delt innlegget/bildet i kommentareren nedenfor og du vil få et ekstra lodd for hvert sted. Det trekkes en vinner blant de som har kommentert under innlegget innen midnatt fredag 3. oktober og vinneren kunngjøres i The Paper Crafting på Cardmaking Day lørdag 4. oktober.

På grunn av moderering kan det ta litt tid før kommentarene synes under innlegget, men alle kommentarer vil komme igjennom i god tid før trekningen 4. oktober.

Illustrasjon: Marit Pedersen, The Paper Crafting
Foto: Scrappegarasjen
Publisert med tillatelse

19 Comments

Leave a Reply

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...

SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...