Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

CARDMAKING DAY 4. OKTOBER: VI GIR BORT NYDELIGE STEMPLER!

I samarbeid med Kreativ Hobby gir vi i dag bort to flotte stempler til en verdi av nesten 140 norske kroner! Kreativ Hobby fikk ny eier i juni og er nå å finne på Røros. De to nydelige Angel Eyes-stemplene vi gir bort er Kreativ Hobbys eget design. Kreativ Hobby er, i tillegg til å være butikk, grossist for egne stempeldesigns og tilbyr også kurs innenfor kortlaging og scrapbooking.


Kreativ Hobbys nettbutikk oppdateres daglig. Følg med for nyheter og tilbud. I tillegg til Kreativ Hobbys stempeldesign forhandler vi også andre merker og har stort utvalg av tilbehør til stempling og scrapbooking. Med mer enn 1000 stempler fra egen design har Kreativ Hobby et stort utvalg av stempler. Vi har drevet nettbutikk siden 2004 og har mer enn 7000 registrerte kunder. Vi lever av fornøyde kunder, og vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd.


Web


For å ha mulighet til å få disse to nydelige stemplene må du være bosatt i Danmark, Norge eller Sverige og legge igjen en kommentar under dette innlegget. Dersom du ønsker å øke dine vinnersjanser kan du også dele link til dette innlegget/bildet på din blogg/webside og på sosiale media som Facebook, Twitter, Google+, Pinterest osv. Oppgi hvor mange steder du har delt innlegget/bildet i kommentareren nedenfor og du vil få et ekstra lodd for hvert sted. Det trekkes en vinner blant de som har kommentert under innlegget innen midnatt fredag 3. oktober og vinneren kunngjøres i The Paper Crafting på Cardmaking Day lørdag 4. oktober.

På grunn av moderering kan det ta litt tid før kommentarene synes under innlegget, men alle kommentarer vil komme igjennom i god tid før trekningen 4. oktober.

Illustrasjon: Marit Pedersen, The Paper Crafting
Foto: Kreativ Hobby
Publisert med tillatelse

19 Comments

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...